Конкурс

Спечели 4 покани за концерта на The Cinematic Orchestra!

23.11.2011г. / 14 49ч.
Аз жената
Спечели 4 покани за концерта на The Cinematic Orchestra!

Спечели 4 покани за концерта на The Cinematic Orchestra!

Харесай сега страницата на Az-jenata.bg във Facebook (натисни бутона "Харесва ми")
Сподели с приятелите си в твоя профил кой е любимият ти певец или група и защо ти допада тази музика? (натисни бутона "Сподели")

Готов ли си? Стискаме ти палци да спечелиш един от 4-те билета за концерта на The Cinematic Orchestra в София, който ще се състои на 17.12.2011 г. в Зала Универсиада.

The Cinematic Orchestra са британски музиканти, които търсят по-дълбок смисъл и по-велико изразяване, но без да наблягат на имидж или странно поведение. Едновременно с това са ужасно добри в боравенето с китари, ударни инструменти, флейти, лютня...
Виртуозите от The Cinematic Orchestra са канени на участия в цял свят, на всички престижни места, клубове, зали и фестивали. Избрани са да свирят дори по време на връчването на наградата за цялостно творчество на Стенли Кубрик от Гилдията на режисьорите.
За истински добрата музика думите не са достатъчни, за това ти желаем късмет да присъстваш на дългоочаквания им концерт след няколко седмици.

Период на играта: 29.11.2011 г. - 14.12.2012 г.

Печелившият ще бъде изтеглен между всички участвали фенове за посочения период и ще бъде обявен на стената на Az-jenata.bg във Facebook на 15.12.2012 г.

Играта завърши. Можете да видите спечелилите тук.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Румяна ( преди 11 години )
Изчаках конкурсът да приключи за да се изповядам. Да, това е изповед! През далечната 1978 г. обещах на югославянка да се омъжа за съпруга й. Септември 1981 год. На автогарата в Бургас се приближи мъж с брада и ме заговори на английски. Аз къде вдигах рамене, къде отговарях с "ес". След едно ес/да/ той ме сграбчи и ме целуна. По-късно се наложи да обяснявам, защо ще се женя за англичанин. И двамата са известни музиканти
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота