Интимно

Кой секс е незабравим за мъжете

02.01.2012г. / 21 05ч.
Аз жената
Кой секс е незабравим за мъжете

Мъжете казват, че никога не забравят първата си жена, най-добрата в леглото и последната. Но какво всъщност харесват те в леглото?

Разкрепостената в леглото
Мъжете обичат секс без задръжки. Но също така те са ловци по природа. Обичат предизвикателствата, новото,  различното. Не забравяйте, че всяко ново е добре забравено старо. Така че сменяйте и редувайте: пози, бельо, обстановка, музика - всичко.

Сексапилът идва отвътре
Сексапилът не е само в дрехите, бельото, грима, парфюма. Жената може да е облечена в халат за баня, но с поведението, с погледа, с отношението си да излъчва такива флуиди, че свят да му се завие на мъжа.

Получаваща удоволствие от мъжа, от секса и от себе си
Мъжете веднага познават такива жени, които обичат себе си, тялото си, имат самочувствие, не се срамуват от секса, обичат да правят секс, обичат и мъжа до себе си. Такива жени знаят как да си доставят удоволствие и как да доставят удоволствие на мъжа. Разбира се, без да се превръщат в робини на мъжкото желание. Всичко е позволено в леглото, стига да е удоволствие и за двамата.

Искрената и естествената
Назад към природата - може жената да не е гримирана старателно, но искрено да споделя чувствата и желанията си. Такива жени не се притесняват да кажат какво искат в леглото и какво им харесва.

Затова бъдете самите себе си, не се преструвайте, не се срамувайте от секса и ще намерите вашия незабравим и незаменим мъж. Това ви го казвам аз, вашата секс приятелка.

Прочетете още:





 



 

Коментирай