Здраве и красота

Красива и с хрема – може

11.01.2012г. / 16 20ч.
Аз жената
Красива и с хрема – може

Да се чувствате зле не означава да изглеждате зле. В сезона на настинките може да ви докопа някоя хрема, но не се поддавайте. Докато лекувате тялото, не забравяйте грижата за външната красота, дори и да не ви е до това.

Опитайте се да избегнете помътнелия и насълзен поглед с кръгчета краставица или замразени чаени торбички. Гримирайте се с водоустойчив грим и предпочитайте светлите и телесни нюанси.

Хидратирайте кожата на лицето, за да не изглежда повехнала в дните на настинката. Нанасяйте често крем около носа, защото течащият нос предразполага към постоянно почистване с кърпичка, а това изсушава кожата и я прави червеникава. Съвсем лек розов руж ще освежи визията ви.

Сложете гланц на устните, за да не изглеждат напукани. Изберете отново розов оттенък – той ще придаде мек и приятен израз на лицето.

Прочетете още:

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Онази ( преди 11 години )
Вярно е така но как се работи с 39 градуса температура и когато те тресе?Не знам човек който му харесва да е болен и да се чувства отвратително на всичкото отгоре и да работи? Нека му кажат едва ли го вълнува толкова сравнение с това как се чувства това вие явно не знаете защото не сте на негово място и изобщо и най- малка представа си нямате как се чувства и какво му е докато не сте в неговото положение!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Друга ( преди 11 години )
И всеки път като се чувствате зле, ако все си стоите в къщи - накрая ще сте трайно безработни. Щото могат да ви кажат - като ви е по-важно здравето, гледайте си го, ще си намеря друг да ми работи. Капитализъм!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Една ( преди 11 години )
Ако се чувствате зле, си стойте вкъщи!! А не се гласете за излизане сред хора, които да заразите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар