Меню

Печена сьомга със зеленчуци на пара

22 януари 2012 | 17:14 | Аз жената
Добави в любими
няколко котлета от сьомга (по 1 на човек)
зехтин
сол
черен пипер
картофи
моркови
броколи

Продукти
Приготвяне

Приготвянето е съвсем лесно, а готовата храна е супер здравословна. Най-напред осолете добре котлетите сьомга, ръснете малко зехтин и ги сложете в тава с един пръст вода да се пекат на максимална температура. Стават много бързо, така че поглеждайте често. Тъй като сьомгата е мазна риба е добре да я съчетаете с максимално постна гарнитура – като зеленчуците на пара например. Добра комбинация са моркови, картофи и броколи. След като са готови зеленчуците, овкусете ги със сол и поднесете с рибата.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай