Писна ми

Защо първата дама не ме интересува?

28.01.2012г. / 10 55ч.
Нина Иванова
Защо първата дама не ме интересува?

На фона на жестоки убийства и отвличания, снежни бедствия и блокади, масови сигнали за полицейско насилие срещу граждани, растяща безработица и рязко поскъпващи цени на горива, като че ли обаче най-важният въпрос, който вълнува нацията е: къде е първата дама, г-жа Юлияна Плевнелиева?

Замислих се какво ли пък толкова интересно има в тази дама, било то и първа, че цяла България само за нея пита. Толкова ли безгрижна нация станахме, че е по-важно и любопитно защо тя не е присъствала на клетвата на президента, след като стана ясно, че по протокол не е длъжна? Все пак, да не забравяме, че този, когото малко над 50% от българите избраха за президент, е нейният съпруг Росен Плевнелиев. Не е ли редно той да е по-важната фигура в картинката, която да следим зорко?

Иска ми се новият президент на България да защитава интересите на страната и на своя суверен - народа. Бих се радвала президентът да има ясна позиция по всички важни за държавата въпроси, да е честен и независим. Ако изпълни тези простички неща за 5-те си години мандат, не биха ме интересували първата дама, нейния личен живот и правото й на избор да придружава съпруга си. А вас?

Снимка: Импакт прес груп

Прочетете още:

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Малко уточнения ( преди 11 години )
Права си. Довчера неизвестна, днес журналистите (не българите) правят истерия от нейното отсъствие И още едно уточнение- президента беше избран с около 25% от гласовете на българите. Гласуваха около 50%. Останалите просто не отидоха до урните. Сигурно защото им е безразлично кой ще е бутафорен президент и първа дама.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време