Ексцентрични шалове в ярки цветове за зимата

31.01.2012г. / 19 29ч.
Нина Иванова
Ексцентрични шалове в ярки цветове за зимата

Макар и вече да мечтаем за топлите юнски дни, трябва да признаем, че те все още са само приятен мираж. Зимата е тук и като че ли няма никакво намерение скоро да си тръгва. Навън може да е мразовито и ледено, но затова пък зимният сезон предлага много възможности да покажем стил в облеклото.

Един от най-важните аксесоари през зимните месеци е шалът. Освен че ни топли, той издава вкусът ни, като може да е елегантен, небрежен, моден писък или пък артистично ексцентричен.

Сред най-атрактивните предложения тази зима са „рошавите“ шалове, изплетени с вълнообразно плетиво. Често може да ги откриете както в магазини, така и на сергийки в централните части на града. Цената им също не е много висока, в зависимост от магазина, от който купувате. Но най-често са между 7 и 15 лева.

За цвета не се безпокойте, предлагат се в огромно разнообразие от нюанси и тонове. И тук важи максимата на Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече“. Като ние ще добавим само думата „цвят“ в изречението. По-ярко, по-свежо и по-весело да ни е в студените февруарски дни.

Прочетете още:

Коментирай