Свободно време

„Сватбен обет“ – какво е чувството да загубиш любовта на живота си

02.02.2012г. / 18 31ч.
Аз жената
„Сватбен обет“ – какво е чувството да загубиш любовта на живота си

Любовната драма „Сватбен обет“ със звездите Рейчъл МакАдамс и Чанинг Тейтъм в главните роли разкрива за пореден път в кино вариант какво е чувството да изгубиш любовта на живота си и да се бориш за нея, отново и отново.

За филма:

Една снежна вечер в Чикаго младоженците Пейдж (Рейчъл МакАдамс) и Лео (Чанинг Тейтъм) претърпяват автомобилна катастрофа. Лео е невредим, но след травма на главата съпругата му губи паметта си за всичко, свързано с любимия. Когато излиза от кома, за нея той е един непознат.

Пейдж не се възприема като съпруга на Лео и всичко, свързано с живота й през последните месеци, за нея е непознато и чуждо. Тя смята, че все още е сгодена за чаровния бизнесмен Джереми (Скот Спийдман), който от своя страна все още е увлечен по нея. Когато става ясно, че възстановяването на паметта на Пейдж е изгубена кауза, Лео отказва да се предаде и решава да ухажва Пейдж сякаш двамата току-що са се запознали, с надеждата че след като веднъж са се влюбили, магията може да се повтори. Това е предизвикателство, което ще постави под съмнение всичко, което той мисли за любовта, за това да си верен на половинката си и за онази съкровена част от сватбения ритуал: обетът, който младоженците дават един на друг.

Романтичната драма излиза по родните кина на 17-и февруари 2012 г. Любопитен факт около филма е, че главен художник на холивудската продукция е българката Калина Иванов. Тя има в портфолиото си над 30 заглавия, като е работила по филмите „Мис Слънчице“, „Мълчанието на агнетата“ и „Манджурският кандидат“.

Прочетете още:

Коментирай