Свободно време

Az-jenata.bg на 10 години: успехи, усмивки и верни читатели

16.02.2012г. / 18 09ч.
Мария Дуковска
Az-jenata.bg на 10 години: успехи, усмивки и верни читатели

В началото на месец март, електронното списание Az-jenata.bg чества своя 10-годишен юбилей!

Неусетно за нас, екипът на Az-jenata.bg, изминаха тези прекрасни 10 години, в които създадохме приятелства, сбъднахме мечти и се старахме да бъдем интересни и полезни с работата си.

За тези години любимото ни списание измина дълъг път, със своите трудности, радости, мечти и вдъхновения. И все пак, празнуваме рождения си ден с много гордост и благодарност към вас, нашите читатели, партньори, спонсори, близки и приятели. Нямаше да успеем без вашата подкрепа и доверие в работата ни. Благодарим ви!

Няма да крием, че наша основна цел винаги е била да създадем един мъничък оазис в огромното онлайн пространство, уютно кътче за модерната българка, където да намира своите минути отдих в забързаното ежедневие. Надяваме се да сме успели и едно от доказателствата е, че между 300 и 700 хиляди българки месечно четат Az-jenata.bg.

Винаги се стараем да ви представяме актуална и достоверна информация за най-важните и любопитни теми. Ще продължаваме да пишем за това, което ви вълнува и непрестанно ще бъдем отворени за обратна връзка с вас. Благодарим ви за обичта и стотиците писма, които ни изпращате с вашите коментари, критики, мили думи и най-вече – позитивна енергия.

Пожелаваме си още много години да работим в този прекрасен екип, с най-вярната и обективна аудитория!

За да не спираме с позитивните събития в Az-jenata.bg, за рождения си ден тази година решихме темата да бъде Щастието, в различните негови форми. Поканихме 3 известни българки, които да споделят, специално за вас, къде намират щастието, какво ги радва най-много и как съумяват да се справят като семейни и активно работещи българки. Очаквайте съвсем скоро интервюта с тези 3 прекрасни дами.

Нека накрая си припомним някои от инициативите на Az-jenata.bg:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Гергана ( преди 11 години )
Бъдете здрави и още 10 по 10 години да ни радвате!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Антоанета ( преди 11 години )
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕННа екипа на Az-jenata.bg! Здраве на Вас и близките ви! Още повече читателки и почитатели! Сбъднати мечти, осъществени желания, любов и щастие!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
vilka81 ( преди 11 години )
Честит рожден ден и от мен!На първо място ви пожелавам здраве!Все повече верни читателки.Весел купон!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
elena ( преди 11 години )
Честит да ви е рождения ден! Да ви има още 10 по 10....Бъдете все така усмихнати и красиви. Бях на 6-я, 7-я и 8-я ви рожден ден по покана на Светлето и беше чудно, красиво и пълно с усмивки и подаръци. Хубаво парти и много верни читателки като мен!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар