Меню

Пролетна супа с картофи и ябълки

18 февруари 2012 | 13:23 | Аз жената
Добави в любими
4 картофа
1 ябълка
1 глава лук
2 моркова
фиде – 1 шепа
олио (зехтин)
яйце – 1 брой
кисело мляко – няколко супени лъжици
сол
черен пипер
куркума

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

Лукът се нарязва на дребно, морковите на кръгчета. Слагат се в тенджерата с малко олио и се задушават. След това добавяме вода и нарязаните на кубчета картофи. Към края на варенето слагаме ябълката, нарязана на дребно и малко фиде. Овкусяваме със солта и подправките. След като поизстине застройваме с разбитото яйце и киселото мляко. И супичката е готова.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай