Свободно време

Джаз работилница за деца

29.02.2012г. / 21 07ч.
Аз жената
Джаз работилница за деца

На 10 март, събота, от 11 часа галерия Credo Bonum кани всички любопитни малчугани и родителите им да се потопят в света на джаза с образователни игри и джаз импровизации на живо.

Децата ще имат възможност да научат повече за музикалните инструменти, използвани в джаза, докато ги разглеждат, свирят на тях и слушат импровизациите на Венци Благоев (тромпет) и Шибил Бенев (китара и пиано).

Уъркшопът ще включи забавни игри като търсене на различни музикални инструменти по снимките в изложбата, както и почерпка с биобоза. Малките ще се запознаят и с едни от най-известните лица в историята на джаза, представени в настоящата фотографска изложба Black & White & Jazz в галерията, посветена на афроамериканските джаз легенди.

Входът е свободен. Препоръчителната възраст на децата е между 4 и 12 години. Препоръчително е да се направи RSVP на телефон 02 815 96 19 или на nikolet@credobonum.bg.

Място: Галерия Credo Bonum, улица Славянска 2
Ден: Събота, 10-ти март
Час: 11-13 часа
Снимка: Ивет Лолова
На снимката: Петър Македонски – първи тромпет в Радиооркестъра и участник в програмата „Фортисимо в клас“ – тук в час по музика в 105 СОУ

Прочетете още:

Коментирай