Интимно

Тънкостите на щастливата любовна връзка

04.03.2012г. / 17 26ч.
Аз жената
Тънкостите на щастливата любовна връзка

Кои са тънкостите на щастливата любовна връзка – това беше част от лекцията на сексологът Наталия Кобилкина, която тя изнесе на 3 март в Пловдив.

Най-трудно хората разговарят открито на тема пари и секс – категорична е Наталия. За да е една връзка щастлива първо жената трябва да направи своя мъж бог, той да е номер едно за нея. Следващата крачка е той да я направи богиня. Според Наталия това е рецептата за щастливата любов.

Първо жената изгражда пространството на обичта, издига на пиедестал мъжа, след това той я вдига до себе си. Мъжът е измислен за това да направи жена си щастлива, смята Кобилкина. Но той може да го стори, ако има сили, ако дамата първо го изпълни с енергия, за да повярва в себе си.

Жената трябва да се научи да показва своята любов, уязвимост и ранимост, да показва, че има нужда от мъж. Да разкрие своята женска същност, да се почувства истинска жена, за да бъде щастлива във връзките си с другия пол.

Това е основната полза от семинарите „Тайните на гейшата“, които провежда от 2 години Кобилкина във Варна и София. В края на април тя подготвя тренинг и в Пловдив.

Снимка: Лаура

Прочетете още:

Коментирай
Свободно време