Тя, звездата

Вашите пожелания и препоръки за 10-ия ни рожден ден

07.03.2012г. / 22 39ч.
Аз жената
Вашите пожелания и препоръки за 10-ия ни рожден ден

Благодарим Ви за всички мили пожелания, които ни изпратихте по случай 10-ия рожден ден на Az-jenata.bg. Получихме и много ваши съвети и препоръки, които ще вземем под внимание в бъдещата си работа. Благодарим Ви отново за всички мили думи! Ето какво ни изпратихте до момента:

Красимира Досева, Добрич:
Честит рожден ден! Пожелавам на екипа на Az-jenata.bg здраве, щастие и любов. Дълги години още да ни доставяте удоволствие с важните теми от ежедневието и да ни образовате с полезна информация. Благодаря Ви, че Ви има!

Оксана Данаилова, Благоевград:
Честит рожден ден! От сърце поздравявам целия екип на електронното списание „Аз-жената“ с най-красивия пролетен празник 8 март и същевременно с 10-годишния юбилей! Какво прекрасно съчетание на празници!!! Бъдете живи и здрави, неуморни и ненагледни, женствени и модерни! Четейки този сайт, все повече хора узнават за българката – една от най-красивите жени на света!

Луко Лазаров, Панагюрище:
Да ни радвате дълго!

Георгиева, Ловеч:
Здраве, любов, късмет...

Татяна Караджова, Хасково:
Пожелавам на мечтите Ви – смелост, на желанията – дързост, на делата Ви – устрем, на успехите – реалност, на дните Ви – смисъл, здраве, сили за борба и щастлив живот! Честит рожден ден!

Диана Славова, Варна:
ЧРД! Още много години да празнувате юбилеи. Продължавайте в същия дух!

Симона Тонкова, Търговище:
Честит рожден ден! Още много пъти по 10 години да отпразнувате! Да ни радвате, забавлявате, информирате и стимулирате да бъдем повече жени!

Гергана Димитрова Долчинкова, Бургас:
Здравейте приятели, вероятно ще получите много писма с мили думи и пожелания. Аз искам само да Ви благодаря, че Ви има и за това, че запълвате свободното ми време с интересни и полезни четива. Не ми се налага а и не чувствам нужда четейки Вас да взимам печатни издания. Вие имате отговор за всичко и за всеки, което ни вълнува нас – девойки, жени, майки и баби. От здраве и красота до най-важното – семейството. Благодаря Ви, че Ви има.

Наталия Иванова, Стара Загора:
Честит рожден ден. с пожелание за още дълги години да ни радвате с интересни и полезни статии.

Галина Никодимова, Перник:
Да бъдеш жена е трудно. Да пишеш за жената е още по-необятна територия, защото ние не сме микрокосмос, а истинска галактика от емоции. Бъдете земя и пристан на търсещите и мислещите. Честит юбилей

Пенка Тодорова, Сунгурларе:
Още 10 пъти по 10 години да дарявате дамите с усмивки, топли мигове, нови идеи и контакти!

Петя, Пловдив:
Честит рожден ден!!! Пожелавам Ви много професионални успехи, още безброй почитатели и бъдете все така интересни и полезни!!! :)

Петя Горанова, Варна:
Честит юбилей! :)Аз вярвам, че и след още много години ще сте on line, защото сте уникални, талантливи, стилни, неповторими и много потребители Ви обичат, дори само да ви четат „в сянка“. По случай 10 години от създаването на сайта Ви поздравявам и Ви пожелавам да сте все така „в час“ с всичко, което се случва около нас и винаги да ни изненадвате със свежи и интересни статии! Бъдете креативни, успешни и винаги в центъра на събитията. Желая Ви позитивни читатели, много настроение през работните дни и личностно удовлетворение от всичко, което градите! Не спирайте да радвате с неуморимия си ентусиазъм и желание за „нещо повече““! Бъдете винаги толкова заредени и градивни! Честит Рожден Ден!

Красимира Петрова, София:
Винаги да имате успех! Дерзайте.

Златка Михайлова, Казанлък:
Честит 10 Рожден ден ! Пожелавам ви все така да ни информирате с новости да пишете интересни неща от които ние имаме нужда. Нека усмивките да не слизат от лицата ви и нека всяка една година в която здравето, щастието и успеха са ваши постоянни спътници.

Любомира, Пазарджик:
Здравейте! Желая ви много успехи и нови почитателки! Нека има повече конкурси с атрактивни награди. Направете подбор между читателките и създайте колонката на някоя обикновена жена (на пръв поглед) от град Х. Препоръчвам да обновите цветовете на сайта. Желая ви и много победи на личния фронт!!! ЧРД, мили хора!

Елена Василева-Иванова, Перник:
Март... Месец на надежди и посрещане на новия живот в природата, пробуждането на пролетта, Баба Марта, мартеничките, Денят на жената, на майката, Благовещение. Магично време, в което почитаме Майката Природа като създателка на всичко и всички ни и жената като майка – създателка и носителка на красотата и нежността. А на 5и е и рождения ден на нашата електронна приятелка... Az-jenata.bg!!!! Бъдете бели и червени, здрави и засмени. Заедно. Красиви. Обичани. Готови за ново начало.

Албена Цветкова, София:
Уважаеми сътворители на електронното списание Аз жената, моят ден е белязан с Вашето присъствие, благодаря Ви ! Желая много здраве, късмет и нови предизвикателства пред таланта Ви ! Предлагайте повече конкурси, вглеждайте се в живота на обикновената българка и бъдете все така позитивни, любопитни и полезни !

Гинка Неделчева, Павликени:
Бъдете живи, здрави и щастливи и само хубави неща да греят във Вашата душа!

Еленка Цветанова, Свищов:
Честит празник на всички от сп.Az-jenata. Няма ден в който да не съм посетила Вашия сайт. Няма ден в който да не съм намерила нещо интересно и полезно за мен, за децата, за семейството или за приятелите. Просто животът ми е свързан с Вас. Бъдете с нас още много дълги години! Бъдете живи, здрави и пълни с енергия и вдъхновение! Благодаря Ви, че Ви има!

Донка Николаева Каракашева, Бургас:
Честит рожден ден, мило списание, пожелавам ви все така да имате хубави статии, да продължавате да имате интересни теми и още много дълги години професионални успехи.

Мария Енчева, Сливен:
Здравейте, искам да ви честитя рождения ден и да пожелая много лични и творчески успехи, продължавайте все така напред с усмивка на лицето и любов в сърцата и във всичко, което правите!!!

Антоанета Димитрова, Варна
Честит Юбилей! На целият Ви екип желая много Здраве, щастие и късмет и още дълги години да Ви има!

Катерина, София:
Честит юбилей Аз-жената! Вие сте един от любимите ми сайтове! При Вас намирам отговори на много от въпросите си, много полезни съвети, много интересни идеи! Бъдете все така креативни и съвременни! Използвам случая да Ви предложа и идея за конкурс по случай празника Ви. Предлагам конкурсът да е под мотото "10 години с Аз-жената“" – за есета, поезия, снимки, колажи, видео и т. н. Т. е. – свободна форма. Важното е в участието да присъстват личните впечатления, мнения, преживявания, емоции на автора от контакта му с Аз-жената. Наградата – измислете я Вие... Смятам само, че материалната й форма в случая би трябвало да отстъпи пред моралната, емоционалната... Например, ако ще имате юбилейно парти на фирмата си, то победителят от конкурса да бъде специален гост на него, за да можете и вие и той от близо да се запознаете и да прекарате приятно и вълнуващо. Искрено Ви желая още повече успехи занапред!

Румяна Стоянова, София:
Полезни, практични и любими и през следващото десетилетие! Продължавайте да пишете за всички възрасти – актуални и иновационни!

Ренета Тошкова, Стара Загора:
Здравейте и честит предстоящ празник! Това, че съществувате цели 10 години и все още интересът към вас не се е понижил, говори, че сте добри в това, което правите. Харесвам ви и ви поздравявам! :*

Искра Хаджииванова, Попово:
Честит юбилей! Бъдете здрави и все така креативни!

Иглика Русева, София:
Честит 10-годишен юбилей! Бъдете здрави и нека да Ви има още 100 пъти по 10 години! Това е списанието, което намерих на скоро, но определено ми хареса. Има много разнообразни и интересни неща за и в услуга на жените. Ако може да предложа и още една тема за обсъждане: Малко ще разкажа за мен – аз съм баба на две момичета, които гледам сама. Те в момента са на 11 и 12 години. Докато бяха малки някак се справях с отглеждането и възпитанието им. Вече възрастта им е такава – тийнейджърска и започват разни разногласия по между ни. Разбира се и поколенията са ни съвсем различни затова имам вече проблеми със съветите и възпитанието към тях. Моля, ако е възможно да откриете тема за „Помощ на родители при съветване и възпитание на тийнейджъри." Много ми се иска да си останем с моите внучки приятели които да разчитат една на друга, да се разбират и споделят хубави и лоши моменти, а да не разчитат на други външни хора извън семейството. Още веднъж Ви пожелавам здраве, усмивки и амбиции за нови и интересни идеи в това списание.

Красимира Петрова, Велико Търново:
Честит рожден ден, продължавайте все така. Пожелавам ви много почитатели и още повече приятели :)

Даниела Ганева, София:
Здравейте и честит празник! Пожелавам на целия екип здраве и само здраве! За мен това е най-важно, защото когато човек е здрав, работи и твори пълноценно. Вече осма година съм ваш читател. Всяка сутрин за настроение денят ми започва с вашето късметче. Участвала съм във ваши конкурси и сантиментално пазя малките награди. Като жена на средна възраст, моята препоръка е – рубрики, конкурси, тестове... за дами като мен. Аз самата много обичам да плета и бих била доволна ако има рубрики, конкурси, ръководства за плетиво. Благодаря и още веднъж – бъдете здрави!

Лилия Рачева, Русе:
На екипа на електронното списание Az-jenata.bg пожелавам творчески хъс, хубави емоции и усмивки! Честит рожден ден!

Димитринка Димова, Раднево
Честит рожден ден! Пожелавам ви щастие, здраве, усмивки, успехи и много верни приятели!

Илияна Димова, Раднево
Честит Рожден Ден! Благодаря много за интересното списание! Пожелавам ви здраве, щастие, много верни приятели и много читатели!

Анита Тодорова, Монтана
Честит рожден ден! Нека огнище да топли ръцете ти, вино да топли сърцето ти, обич да топли душата ти и Бог да те закриля в делата ти!

Димитринка Димова, Раднево:
Честит рожден ден! Пожелавам ви щастие, здраве, усмивки, успехи и много верни приятели!

Галя Петрова, София:
Честит рожден ден, мили дами! Бъдете все така усмихнати, енергични и плодотворни! Сайтът е разкошен. Единствената ми препоръка е по-често да се събираме и опознаваме, ние читателките(и читателите) му. Бъдете здрави и винаги усмихнати!

Анита Тодорова, Монтана:
Честит рожден Ден. Нека огнище да топли ръцете ти, вино да топли сърцето ти, обич да топли душата ти и Бог да те закриля в делата ти!

Елена, Перник:
Здраве. Добри доходи. Хубаво парти. Инвестор. бг може да се постарае и повече да развие сайта- към интерактивност, повече награди, статии на читателки. Аз например бих предложила такава на тема Мила моя мамо... когато вече съм майка и това не е клише, а съкровени мисли за моята майка. ЧРД

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Донка ( преди 11 години )
Честит празник! Още много върхове да покорите! Наздраве!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар