Конкурс

Фотоконкурс „Моето хоби“

13.03.2012г. / 16 20ч.
Аз жената
Фотоконкурс „Моето хоби“

Уважаеми дами, конкурсът приключи. Благодарим на всички, които участваха. Жребий определи трите победителки, които ще получат за награда по една книга. Имената на наградените са Мариела Георгиева, Деница Стоянова и Милена Миразчийска.

Както обикновено молим всички наградени, които са от София, да заповядат да получат своите награди на адрес: София, ул. „Никола Славков“ 41, ет. 3, ап. 26, всеки петък от 9 до 18 ч., а тези които са от страната, молим да изпратят точен пощенски адрес, пощенски код и телефон за връзка на електронна поща konkurs@az-jenata.com, за да им изпратим наградите.
Награди, непотърсени повече от един месец след обявяването им не се връчват.

* * *

Скъпи дами,

Ето че дойде време и за новия ни конкурс, и той ще бъде „Моето хоби“. Жените като всестранно развити личности, обичат и се занимават с хиляди неща, освен професионалните и семейните ангажименти. Затова и новият ни конкурс е насочен към вашето любимо занимание или хоби.

Готварство, градинарство, рисуване, бродерия, музика, танц, спорт или декорация – каквото и да е хобито ви, снимайте го!

Ще очакваме вашите снимки, запечатали любимото ви занимание на адрес photo@az-jenata.com. Придружете писмата си с двете си имена, възраст, откъде сте и кратко описание на хобито ви в 1-2 реда до 27 април.

Редакцията ще определи трите победителки чрез жребий, наградите ще са отново 3 на брой, но засега ще ги запазим в тайна. :-)

Очакваме снимките ви за участие!

Снимка: Reuters

Фотопоглед "Моето хоби" - 1

Фотопоглед "Моето хоби" - 2

Фотопоглед "Моето хоби" - 3

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Djuliqna ( преди 11 години )
Пратих ви съобщения с моите стихотворения който са моето хоби утре е края на конкурса, а не са качени. Приета ли съм да участвам в конкурса с това мое хоби или не съм приета и затова го няма изложено..Благодаря Ви предварително за отговора и Успех на всички участващи в конкурса.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Пенка ( преди 11 години )
Моето хоби е колекционирането на джобни календарчета. Подържаме контакти в България и чжбина от години. Според вас, може ли да участвам с тази вид дейност във вашия конкурс.От редакцията:Да. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Милена ( преди 11 години )
Благодаря ви,много за наградата.Книгата, е много интересна:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар