Интимно

Знаците, по които да разбереш дали той е мъжът

20.03.2012г. / 12 32ч.
Нина Иванова
Знаците, по които да разбереш дали той е мъжът

Колкото и добре да се чувствате във връзката си, няма как да не сте си задавали въпросите: Дали това е мъжът за мен? Ще сгреша ли, ако се омъжа за него и най-вече: Как да позная, че той е моята половинка?

Трудни въпроси, чийто отговор е изключително важен за общото ви бъдеще. На помощ идват няколко скрити знака, чрез които да разберете това ли е мъжът на живота ви:

1. Споделяте му неща, които на никой друг не сте казвали.

Сигурен знак, който показва, че той е сродната ви душа. Ако сте му споделяли интимни, лични неща, които не сте казвали на друг, значи му имате пълно доверие. Той е!

2. Уважавате го.

Няма любов без уважение. Ако не ви впечатлява с позициите, които заема по определени въпроси, не зачитате мнението му за важните неща, едва ли той е правилният избор за ваш партньор в живота.

3. Виждате го като баща на децата си.

Коя жена не мечтае за идеално семейство, стабилен брак и перфектен баща на децата си. Ако го виждате, че в ролята на родител ще се справя повече от добре, давайте, това е мъжът за вас.

4. Той уважава вас и близките ви.

За да има хармония във връзката, трябва взаимно уважение. Както вие уважавате близките му, така и той трябва да има нужния респект към семейството ви.

5. Кара ви да се усмихвате.

Усмивката! Това е, което сплотява двама души (почти колкото и сексът. :-) Ако ви кара да се усмихвате често, развеселява ви с повод и без повод, не се двоумете, вашата половинка е!

6. Забавлявате се заедно.

Едно от най-важните условия връзката да е хармонична, е това да умеете да се забавлявате заедно. Не е въпросът да ви е приятно, само когато сте в компания с много хора, а да ви е уютно и когато сте само двамата.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
кашу ( преди 11 години )
Аз съм го намерила! Завиждайте!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар