Мода

Бяло и жълто сред модните цветове за пролет-лято 2012

21.03.2012г. / 16 46ч.
Аз жената
Бяло и жълто сред модните цветове за пролет-лято 2012

В първия ден на пролетта „Сердика център“ представи новите тенденции на топлия сезон с концептуално модно ревю в бяло и жълто.

Модни експерти, журналисти и представители на шоу бизнеса се събраха под стъкления покрив в София, за да се информират за новите модни линии на пролет-лято 2012 г. Десетки популярни личности уважиха събитието: водещите от сутрешното шоу на радио „Витоша“ – „Тройка на разсъмванеМилена, Тодор и Кирил, водещите на предаването „Високи токчета“ по bTV – Гери Гочева, Людмила Филипова и Ива Дойчинова, актьорът Стефан А. Щерев, моделът Елеонора Манчева, актрисата Деси Бакърджиева, Ути Бъчваров, джазменът Ачо Заберски, момичетата от струнен квартет Hypnotic, певицата Сантра, водещият Милен Цветков, Любомир Стойков...

Бяло и жълто са цветовете на идващата пролет! Жълтото е най-актуалният цвят за сезона. Цялата кампания за пролет-лято на центъра е решена в жълто. Моделите също следваха цветовата концепция и гримът беше в жълто – жълто червило и силно подчертани вежди, дело на гримьора Христина Трайкова.

Девет от най-популярните модни брандове, чиито магазини се намират в „Сердика Център“, представиха колекциите си, като голяма част от марките са за първи път в България и могат да бъдат открити само в този търговски център.

Прочетете още:

Коментирай