Меню

Комбус

27.03.2012г. / 11 13ч.
Аз жената
Комбус

Продукти:
около 20 сухи чушки
лук – по избор,2 глави или 2 пръчки, ако е праз
черен пипер
сол на вкус, сминдух и чубрица
300 г извара
7 с. л. мазнина

Приготвяне:
Чушките се почистват, накъсват се и се възваряват за около 10 минути. В загрятата мазнина се слага лукът, нарязан на филийки (филитиран). Задушава се за около 10 минути, след което се прибавят отцедените чушки, черният пипер, сол на вкус, чубрицата . Обърква се и накрая се слага изварата, за около 5 минути. По желание може да се чукнат и 3 яйца, но и без тях е вкусно.

Рецептата е от конкурса „Какво сготвих днес“

Опитайте още:

Коментирай