Участвайте в кулинарния конкурс „Вкусен Великден с майонеза „Краси“

27.03.2012г. / 16 47ч.
Аз жената
Участвайте в кулинарния конкурс „Вкусен Великден с майонеза „Краси“

От днес започва новият кулинарен конкурс на Az-jenata.bg и майонеза „Краси“ – „Вкусен Великден с майонеза „Краси“.

От 30 март до 16 април на специалната промо страница на конкурса az-jenata.bg/krassi ще може да публикувате снимки и рецепти за великденска трапеза, които ще се качват директно на страницата в секция „Участвай“.

Условието е снимките и рецептите да са Ваши, авторски и да съдържат като съставка трапезна майонеза.

Тези от вас, които вземат участие в играта със снимка и рецепта на великденско ястие, ще могат да спечелят една от наградите: кухненски робот Philips, уред за готвене на пара Philips, шейкър кана Philips.

На 17 април 2012 г. (вторник) на страницата на играта в секция „Начало“ ще бъдат обявени официално тримата печеливши, генерирали най-много гласове. Техните имена ще бъдат публикувани и на сайта Az-jenata.bg.

Детайлни условия на играта:

Участвате в конкурса с публикуване на снимка и рецепта, ваши координати в секцията „Промо страница“, като може да качвате неограничен брой снимки и рецепти. Снимките и рецептите трябва да са с обем до 2 MB, в противен случай няма да бъдат приети от системата. Можете да изпращате линк с рецептата на ваши приятели и познати, за да гласуват за вас. Всеки един от печелившите ще бъде уведомен за това на имейл адреса, който е посочил при регистрацията си. Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 5 дни след официалното им обявяване или те не потърсят наградата си, след като са получили имейл, Az-jenata.bg си запазва правото да изтегли нов печеливш.

Победителите ще получат наградата си по куриер за сметка на получателя или от офиса на Инвестор. БГ АД (град София, бул. „Александър Стамболийски“ 205, ет. 8).

Организатори на играта са Az-jenata.bg и Фабрика за майонеза "Краси" - Пловдив.

* * *

Майонезите с марка „Краси“ – Пловдив са първокласен продукт, подходящ за всяка трапеза. Фабрика за майонеза „Краси“ – Пловдив предлага богата палитра от майонези с различни вкусове и аромати, – от класическата трапезна майонеза до пълната гама от специални сосове и майонези – с чесън, с шунка, с топено сирене, с къри, с горчица, с гъби, пушена, деликатесна и нискомаслена.

Коментирай
33 rate up comment 8 rate down comment
Елена ( преди 11 години )
Майонеза- ужас.....Ако може- да се избягва!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
37 rate up comment 15 rate down comment
Марги ( преди 11 години )
Този конкурс няма ли някаква проверка преди да се качат рецептите?Започнаха да качват масово крадени снимки и безумен текст,като превод с Гугъл-преводач! Изложихте се този път ТОТАЛНО!!!!!!!! майонеза"Краси"!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
46 rate up comment 8 rate down comment
Нели ( преди 11 години )
Дано се включат участници с истински великденски рецепти. Ще се радвам да прочета такива и да почерпя опит. Не мога да разбера какви са тези баници, питки, сандвичи, които се публикуват до момента. Това ли се хапва по Великден?!Дано спечелят хора, които заслужават- с подходяща рецепта и снимка!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар