Интимно

Скромна еротика пали мъжките сърца

03.04.2012г. / 17 06ч.
Надежда Маринова
Скромна еротика пали мъжките сърца

Жените, излъчващи скромна еротичност карат мъжките сърца да туптят бързо. Под привидно семплата външност и класическия гардероб, обаче, прозира лошо момиче, което владее до съвършенство тайните на интимното общуване. Нещо повече – тя е експерт по флирта, закачката и може да гъделичка мъжките страсти, докато степента на въздействие не достигне връхната си точка и той да падне в краката й.

Тези умения някога са притежавали хетерите в Древна Гърция, гейшите са ги изучавали с години, а средновековните куртизанки в Европа също не са оставали по-назад. Днес изкуството на прелъстяването преживява своето възраждане, особено на нашето географско положение, след години на социалистическо благоприличие, но няма нищо общо със силиконовата презентация на чалга звездите.

Хубавото е, че вече има много книги по този въпрос, а младите жени могат да се усъвършенстват от курсове, семинари, да взаимстват идеи от филми и фестивали.

Скромната еротичност започва с това да се чувстваме добре в женската си същност и с осъзнаването, че сме красиви и обичаме тялото си такова, каквото е.

Следва структуриране на подходящ гардероб с женствени дрехи, в които полите и роклите преобладават. Забравете за вулгарните сексуални послания на супер дълбоките деколтета, мини полите, неподходящи за възрастта ви и прекалено тесните панталони. Внимавайте с животинските шарки, те крият подводни капани.

Едни от най-еротичните дрехи са: полупрозрачни материи, открити рамене, пола и рокля, които откриват коляното, деколте, разкриващо шията, обувки с токчета, бижута. Умереният, не силен и фрапантен грим ще бъде добър завършек на картината.

Силно еротично послание имат тъмнолюляковият, червеният и черният цвят. Сивото и кафявото са неприемливи, а стерилното бяло е запазена марка за медицинския персонал.

Разбивачката на мъжки сърца ще покаже страстно бельо под скромната рокля или деловия костюм.

Прическата – модерна, но не сложна, да отива на възрастта и социалното ви положение.

Поработете върху стойката, начина на сядане, на слизане от кола, здрависване, височината на говора ви, маниери и жестове.

Интересно е, че можем да срещнем на улицата дами на 60 години, които излъчват толкова женственост и еротика, каквато други 30-годишни жени не притежават. За някои това е дар Божи, за други – въпрос на учене и усъвършенстване, но резултатът ще си струва – ще станете по-успешни и щастливи, гаранция.

Снимка: Laura

Прочетете още:

Коментирай