Меню

Вечерята на горския

6 април 2012 | 09:46 | Аз жената
Добави в любими
За 4 порции:
1 кг свинско месо от бут (може и от дивеч) 
200 г гъби 
200 мл бяло вино 
3 глави стар лук 
100 мл соев сос 
500 мл вода 
чубрица, черен пипер, дафинов лист на вкус
2 ч.20 мин.

Продукти
Приготвяне

Месото се нарязва на хапки, лукът на шайби, гъбите може цели, може и на дребно. Всичко това се изсипва в тавичка и се добавя виното, соевият сос, водата и подправките като се обърква много добре. 

Пече се на фурна два часа.
Поднася се с чаша червено вино.

Рецептата е от конкурса „Какво сготвих днес“

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай