Благотворителен концерт на Рут Колева подкрепя център за деца с аутизъм

06.04.2012г. / 10 40ч.
Аз жената
Благотворителен концерт на Рут Колева подкрепя център за деца с аутизъм

Стоплени от лъчите на пролетното слънце, какво повече бихме могли да желаем, освен една прекрасна вечер изпълнена с музика, добро настроение и любов?

Романтичната Рут Колева ще ни потопи в изобилие от мелодичност, джаз, нео соул, с нейния характерен стил и прекрасен глас. Младата изпълнителка с прогресираща кариера ще омагьоса за пореден път почитателите си и ще посвети своите изпълнения на инициативата „I Can Too“. По този начин, освен своята страст към музиката, Рут ще покаже отново и подкрепата си към инициативата. Самата изпълнителка вече няколко години е посланик на „И аз мога“ и многократно се ангажира с популяризирането на идеите на организацията. Магията ще се случи на 26 април (четвъртък) от 21.00 ч. в Ресторант „Враня“ в хотел „Рила“ (София, ул. „Калоян“ 6).

„I Can Too“ е организация, която вече шест години, чрез множество инициативи, помага на деца в нужда, сред които: деца с множествени увреждания, деца с редки болести, деца с намалено зрение, деца с аутизъм и др. Фондацията работи за подобряване условията им на живот и тяхното интегриране, и ги подпомага, приемайки ролята на посредник между дарителите и семействата на децата.

В момента усилията на „И аз мога“ са насочени към създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив и реновирането на помещение (трети етаж на клиника), предоставено за тази цел безвъзмездно от общината. Благодарение на група доброволци то е почистено и готово за началото на същинския ремонт.

Всеки все още може да се включи в оживяването на Центъра – като дойде на концерта на Рут. Приходите от него ще бъдат дарени за центъра.

Прочетете още:

Коментирай