Здраве и красота

Новият парфюм на Бионсе омагьосва с аромат на синя орхидея

10.05.2012г. / 10 35ч.
Аз жената
Новият парфюм на Бионсе омагьосва с аромат на синя орхидея

Бионсе притежава енергия като никоя друга жена. Енергия, която се излъчва от нея и около нея. Никога не отслабва, а пулсира и наелектризира. Тя те въвлича в силата си. Виждаш я. Чуваш я. Чувстваш я – това е новият парфюм Beyonce Pulse.

Също като изключително талантливата Бионсе Ноулз, новият аромат е зареден с енергия. Той е женствен, единствен по рода си.

Отразяващи невероятната енергия и женственост на Бионсе, свежите нотки на парфюма се смесват, за да създадат неповторима комбинация от цитрусови и ароматни флорални нотки от любимото цвете на певицата – орхидеята.

В сърцевината на новия парфюм е съблазнителният аромат на синя орхидея. Шишенцето на парфюма е известно със своята изключително женствена форма, отличителният индигово син цвят и омагьосващ аромат. Мистериозната, уникална орхидея никога досега не е присъствала в някой от ароматите и е олицетворение на перфектността на новия парфюм.

Искрящите върхови нотки на цвят от круша, пенливите нотки на синьо кюрасо и хладният бергамот засилват уханието на синята орхидея, деликатния аромат на божур и вълшебен цъфтящ жасмин. За финал, новият аромат притежава изключително секси, неустоими базови нотки на екзотична мадагаскарска ванилия, съблазнителен мускус и чувствени дървесни нотки.

„Изключително горда съм с опаковката на новия Pulse,“ казва Бионсе. „Исках да направя нещо много модерно и оригинално. Затова създадохме обърнатата наопаки като фасет бутилка, която акцентира върху синята течност в бутилката. Хромовата на цвят капачка е вдъхновена от сценичните ми костюми, които обожавам, защото въплъщават модата в цялостния дизайн... а аз наистина обичам модата!“

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
pipi ( преди 11 години )
ne znaia kakav e parfiuma i , az si imam svoi predpo4itania -
отговор Сигнализирай за неуместен коментар