Интимно

Какво мислят мъжете за вибраторите?

15.05.2012г. / 15 35ч.
Аз жената
Какво мислят мъжете за вибраторите?

Най-популярната секс играчка безспорно е вибраторът. Какво мислят за него мъжете? Възбужда ли ги идеята за допълнително стимулиране на партньорката в секса или се страхуват от изкуствения пенис до жена им?

Отговорите на всички тези въпроси зависят от това какъв човек е вашият партньор и доколко голямо е любопитството му да опита нещо ново. Ако е авантюрист, не се страхува от нови неща, със сигурност би опитал и секс с вибратор.

Някои мъже предпочитат само да гледат как жената използва вибратора, други пък ще се включат и ще направят „тройка“, но едва ли има мъж, който иска да бъде изместен от машина с батерии. Тогава рязко ще спадне не само самочувствието му на изкусен любовник.

Правото на самозадоволяване не се определя по полов признак, както някога. Търсите ли разнообразие, още по-горещ секс или да развиете креватните си умения, включете и вибратора в играта, но без да забравяте за партньора си все пак (случва се).

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
5 rate up comment 0 rate down comment
Бо ( преди 11 години )
Аз съм 'за'. Преди време подарих на жената. Имах в началото известни опасения, но сега определено съм доволен. Жената също. Когато правим секс де, защото напоследък секса идва по-рядко от Коледа.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар