Меню

Пиле на шише

30 май 2012 | 09:49 | Аз жената
Добави в любими
1 цяло пиле
черен пипер
червен пипер
мазнина – зехтин, олио, масло
сол
стъклена бутилка с бира или вода

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

Пилето се измива и се осолява. Намазва се с мазнина, натърква се с червения и черния пипер и се набучва на бутилката. Когато се пече, течността завира и облива пилето, затова и става по-вкусно.
За да използвате пространството в тавичката можете да нарежете картофи.
Пече се на 200 градуса.

Стана невероятно вкусно.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Митко ( преди 11 години )
В тавата нарежете с картофите и гъбки, тиквички, моркови, ***, грах и...каквото се сетите още. Течността се изпарява и не изсъхва коричката а и го изпича отвътре навън.В тавата се налива 200 гр вода.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар