Конкурс

Участвайте в новия конкурс на Az-jenata.bg – „Кулинарни изкушения с Philadelphia“

30.05.2012г. / 21 16ч.
Аз жената
Участвайте в новия конкурс на Az-jenata.bg – „Кулинарни изкушения с Philadelphia“

Скъпи читателки,

От 1 юни до 8 юли 2012 в рамките на 38 дни „Philadelphia“ и Az-jenata.bg организират съвместна игра за читателите на онлайн списанието на модерната жена – „Кулинарни изкушения с Philadelphia“.

За целите на играта се създава специална промо страница az-jenata.bg/philadelphia. Условие за участие в играта е публикуването на снимка и рецепта със сирена „Philadelphia“, която се качва на специално създадената промо страница az-jenata.bg/philadelphia в секция „Участвай“.

Тези от вас, които вземат участие в играта, като качат авторска снимка и рецепта за „Кулинарно изкушение с Philadelphia“, ще имат шанс да спечелят една от наградите.

На 10 юли 2012 г. ще обявим официално тримата печеливши, които са генерирали най-много гласове, и ще обявим печелившите с новина в сайта az-jenata.bg и в секция „Начало“ на промо страницата.

Награди:


1-ва награда                                                  2-ра награда                                       3-та награда
Термокана Philips модел HD 4646         Тостер Philips модел HD 2566       Пасатор Philips модел HR 1341

Организатори:

Организатори на играта са az-jenata.bg и сирена „Philadelphia“.

Детайлни условия:

Участвате в играта с публикуване на снимка и рецепта, ваши координати в секцията в промо страницата.
Можете да публикувате неограничен брой снимки и рецепти.
Снимките и рецептите, които качвате трябва да са с обем до 2 МB, в противен случай няма да бъдат приети от системата ни за регистрация.
Можете да изпращате линк с вашата снимка на свои познати, за да гласуват за вас.
Тримата победители, които са получили най-много гласове под снимката си, ще обявим официално на 10 юли 2012 година в статия в az-jenata.bg и секция „Начало“.
Всеки от тях ще бъде уведомен и по имейл на адреса, който са оставили в регистрацията си.
Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 5 дни след официалното им обявяване на сайта и на промо страницата или те не потърсят наградата си, след като са получили имейл, az-jenata.bg си запазва правото да изтегли нов печеливш.
Победителите ще получат наградите си по куриер или от офиса на Инвестор. БГ АД (град София, бул. Александър Стамболийски 205, ет. 8).

Коментирай