Мода

Открийте мястото, където се сбъдват женските мечти

31.05.2012г. / 22 46ч.
Аз жената
Открийте мястото, където се сбъдват женските мечти

Между 15 и 17 юни 2012 Интер експо център – София ще е домакин на първото по рода си интерактивно събитие в България – W-O-W!

Абревиатура на World Of Women, W-O-W е замислено като много атрактивно и мащабно шоу – с изложбени площи, демонстрации и богата съпътстваща програма – тестове, индивидуални консултации, семинари, обучения, workshops. Организирано от IEC, Expo Events и ASK PR & Advertising с мисъл за жената, ориентирано към мислите, интересите и желанията й. Не изложение, а приключение!

Всички посетители ще могат да се разходят в импровизирания парк – специално декориран, да покарат колело по вело алеите, да потренират в спортната зала и да се възползват от индивидуалните  консултации за здравословен начин на живот и спорт от специалисти, ще бъдат демонстрирани практики за хелтиливинг от Fine Line.

Работилница за декоративни изделия, играчки и елементи от дърво и стъкло, ръчно изработване на бижута с използвани естествени цветя – прясно откъснати и обвити в акрилна смола – това ще са само част от интересните workshops програми към W-O-W.

Присъщо за света на жените, много силно ще е присъствието на емблематични компании от козметичния бранш – минерален грим, чешка натурална билкова козметика, шипково масло – балансирана комбинация от студено пресовани масла и витамини (ускорява енергийното възстановяване след тежки физически натоварвания), уникален ритуал за терапии на лице и тяло, извършени в среда с 99,995% чист въздух.

Стремежът на една жена да е перфектна на всички фронтове заслужава наистина поклон. Тя е любима, майка, бизнес дама, домакиня, независима и изключителна!

В тон със все по-засиления интерес към природосъобразния начин на живот, W-O-W ще ни въведе в тайните в областта на храненето и диетичните продукти и ще станем свидетели на създаването на три уникални хляба: безглутенов хляб с ориз, соя, просо, киноа, нахут, елда, чия, слънчоглед и ленено семе. Традициите също няма да бъдат забравени – българска кухня от пиринския край ще се приготвя на място в специалната импровизирана механа. Ще проследим изкуството на създаване на бутикови торти и захарни фигури.

Важен акцент в W-O-W ще са безплатни изследвания за наднормено тегло, диабет тип 2 и метаболитен синдром, които НПА ще провежда за втори път в Интер експо център – София, както и демонстрации на съвременни препарати за терапия на екземи и хемороиди, базирани на натурални растителни екстракти.

За дома, за градината, за душата и за мечтите – W-O-W ще се превърне в истински празник! Детски кът ще очаква малчуганите докато майките им се забавляват, а бащите със сигурност няма да скучаят, разглеждайки последните модели автомобили, които ще бъдат изложени по време на събитието.
За първи път представяния пред публика ще направят талантите от британската уикенд академия за сценични изкуства, създадена от легендарния сър Пол Макартни, а представяне на първата си книга ще направи известният коафьор, завършил обучение в Академията на „Schwarzkopf“ във Виена, стилистът, на който се доверяват най-големите имена в българския шоу бизнес – Жоро Петков.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай