Интимно

5 неща, които ще спасят брака ви

07.06.2012г. / 10 50ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Рутината на ежедневието, проблемите в работата, липсата на пари са сред най-честите причини за скандалите вкъщи. А оттам пътят към съдебната зала, където раздялата се официализира, е много кратък. Има няколко неща, които могат да ви помогнат да спасите брака и връзката си, освен ако не е много късно.

1. Правете орална любов

В много анкети често се оказва, че любима еротична фантазия, както на мъжете, така и на жените е френската любов. Но незнайно защо, заради срам или предразсъдъци, много двойки избягват оралната любов, а тя може да се окаже спасителната лодка за любовта им.

2. Слагайте често еротично бельо

Сексът е важен, а с напредъка на времето страстта значително намалява. Поддържайте огъня с редовни ласки под юргана, както и с предизвикателно облекло вкъщи. Не позволявайте на любимия да мечтае за друга жена, след като има такова съкровище като вас!

3. Редовно бръснене

За жените обезкосмяването е от изключително значение. Не допускайте заради умора или разсеяност любимият ви често-често да вижда или напипва поникнали косъмчета. Това ще убие романтиката завинаги, независимо от думите му, че това няма значение. Има, вярвайте!

4. Повече усмивки, по-малко мрънкане

Често сред мъжете битува едно основно мнение за омъжените дами – че са вечно недоволни и мрънкащи. Опитайте да разчупите това статукво и се усмихвайте повече. Никой мъж не обича половинката му да е все начумерена. Да, животът наистина е пълен с трудности, но вие сте обичана жена и това трябва да ви дава сили!

5. Оставете го да бъде мъж

В последните години еманципацията на нежната половина измести мъжете в ъгъла. Иззехме множество техни задължения, изкарваме повече пари от тях, слагаме сами крушките в хола и дори се мъчим да поправяме колите си сами. Стига толкова! Дайте му възможност да се изяви и да се почувства необходим и ценен във вашите очи. Това може наистина да спаси връзката ви.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай