Интимно

Месец на 15-минутния секс и европейското по футбол

08.06.2012г. / 22 47ч.
Вергиния Генова
Месец на 15-минутния секс и европейското по футбол

Както се досещате идва времето на петнайсет минутния секс – месецът на европейското първенство по футбол. Както казват мъжете, това чудо се случва веднъж на 4 години.

Умната и досетлива жена знае, че не бива да се бори с футбола, а трябва да обърне ситуацията в своя полза. Приемете, че началото на лятото ще мине под знамената на футбола и използвайте момента. Повод да си купите по-хубав телевизор, да се включите към по-добър TV доставчик.
А може би това е вашият месец само за вас – време за кино с приятелки, масаж, екскурзии с децата, море и т. н.

Ако искате и вълкът да е сит и агнето цяло, да има мир и спокойствие в семейството, трябва да се съобразите с футболния сезон и да се задоволите с 15 минутен секс на полувремето.
А за да се харесате на любимия, извадете тематичното бельо, шортите и тениските. Помислете какво ще ви отива повече – мажоретски аксесоари или свирка.

Ако футболния стриптийз не ви е по вкуса, заложете на сигурно и очаровайте любимия с нови ястия на трапезата. Може да приготвяте ястия и да предлагате напитки в унисон с любимия му отбор, който играе на терена. Ако обичате да готвите със сигурност ще ви е интересно да се пробвате в други национални кухни, а и мъжът ви ще бъде впечатлен от вашата съпричастност към футболната тематика. Ние определено ще помагаме с идеи.
Ако и вие сте футболен запалянко, това значи, че ще сте семейно цял месец на диета – салати, салати, салати или пък с обратен знак няколко килца в повече, благодарение на чипса, пуканките, месцата и бирата. Ще можете да се навикате на воля, да счупите чиниите, които и без друго са ви омръзнали и да си изкарате натрупаното напрежение, стрес и яд.

А дори да не виждате нищо смислено в търчането по терена и гоненето на едно кожено кълбо, не забравяйте, че зеления цвят успокоява.

В крайна сметка не драматизирайте, животът продължава.
А като свърши мачът е време за любов.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай