И в София има море, поне визуално

15.06.2012г. / 13 32ч.
Аз жената
И в София има море, поне визуално

Настъпи сезонът на летните настроения. Високите температури и жаркото слънце карат сърцата ни да закопняват за морската шир и слънчеви преживявания.

Галерия „Арт Муза“ откликва на естествените ни желания към безкрайната синева и чрез картини с морска тематика ни завежда далече от шумния град и забързаното ежедневие...

Само за миг можем да се потопим в атмосферата на красивите плажове и да се зареем сред бурните вълни или за винаги да отнесем едно лятно възприятие на действителността от художника, ако решим да вземем картина със себе си...

Съпричастни към темата с изложбата „Морето в нас“ са авторите: Андрей Михайлов, Динко Ненов (Донатело), Васил и Ивон Кючукови, Георги и Любомир Коларови, Кирил Негревски, Мариана Кънева, Милена Цакова, Любомир Арнаудов, Никол Клим, Светослав Чернев, Юлияна Текова и др.

Изложбата може да се види в столичната галерия „Арт Муза“ на ул. „11 август“ 23 до 15 юли 2012 г.

По проучвания на един от редакторите на Az-jenata.bg, говорил с поне 5-6 жители на Варна и Бургас, тези варненци или бургазлии, не са стъпвали на плажа и в морето през последните 5-10 години. Сиреч, тази изложба с море в София за софиянци е в някакъв смисъл достатъчна. :-)

Прочетете още:

Коментирай