Интимно

Как да овладеем езика на тялото във флирта

21.06.2012г. / 17 17ч.
Аз жената
Как да овладеем езика на тялото във флирта

Езикът на тялото често издава това, което разумът се опитва да контролира с думите. Когато силно сме привлечени от някого, несъзнателно дори може да издадем интереса си. Ето няколко съвета, чрез които тялото ви ще изпрати секси, но ненатрапчиви сигнали към обекта на чувствата ви:

1. Докосвайте го нежно и деликатно

От време на време може да си позволявате леки и деликатни докосвания по ръката например или рамото. Подобни движения в подходящ момент от разговора могат да са супер еротични и възбуждащи. Внимавайте да не прекалите с тях, за да не се получи обратен ефект, да досадите на отсрещната страна.

2. Огледални движения

Този трик ще ви спечели симпатиите на човека, с когото сте на среща, без той сам да разбере как го постигате. Сближаващо действа, когато правите огледални движения на мъжа срещу вас. Ако той скръсти ръце и вие го правите, ако той се докосва по лицето, вие също. Не, разбира се, да повтаряте действията му като папагал, а деликатно да ги имитирате, така че той да не се усети. Но според психолозите това е страхотен трик да станеш симпатичен, дори на напълно непознат човек.

3. Оставете очите да флиртуват

Дамите са по-привилегировани в това отношение, тъй като имат десетки помощници от козметичната индустрия. Чрез малко грим очите на всяка жена могат да бъдат най-съблазнителното нещо. Очите наистина могат да говорят и се възползвайте от силата на еротичния поглед. Не бъркайте втренчения или нахален поглед, а се водете от женската си интуиция. Ако той също проявява интерес, бъдете дръзка и покажете недвусмислено, че искате играта да продължи...

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай