Интимно

Сериозна любов или ваканционна свалка

07.07.2012г. / 18 51ч.
Надежда Маринова
Сериозна любов или ваканционна свалка

Отивате на море и срещате забележителен мъж или той среща вас. Започвате разговор. Следва втора и трета среща. Какво е това – сериозна любов или само ваканционна свалка?

1. Освен комплиментите
Той не само ви прави комплименти за красотата. Той не се интересува само от основните моменти в биографията ви – на колко сте години, къде живеете, какво работите. След тези обичайни въпроси той показва жив интерес към подробности от детството ви, имате ли хоби, как си почивате.

2. Сексът може да почака
„Гларусите“ като правило бързат да ви вкарат в леглото още при първа възможност. Ако се срещате вече няколко дни, а той даже и не намеква за секс, може би това говори за сериозните му намерения. Други варианти:
– освен ако не е сигнал за болезнена свенливост по интимните въпроси;
– жена му е с него в града, а той просто иска да пофлиртува.

4. Разказва за майка си и баща си
Разказва ви всичко за семейството, работата, приятелите си, хобито и какво обича да яде. Курортните Донжуани обикновено не дават излишна информация, защото не смятат да се задълбочават в интимните отношения.

5. Хвали се
Бъдете нащрек, ако непрекъснато се хвали, че е известен художник, писател, музикант, артист. Не сте чули за него, защото много пътува в чужбина. А междувременно научавате, че спи в отдалечена квартира или най-евтиния хотел. Много изтъркан номер в средите на „гларусите“.

6. Дава ви домашния си телефон
Освен мобилния си номер, ви дава и домашния. Сигурен знак, че иска да го потърсите и още по-сигурен, че не е женен.

7. Внимателно си записва вашите координати
Иска вашия мобилен и домашен номер, пощенския ви адрес и имейла ви. Това също говори за сериозни бъдещи намерения. Друг е въпросът, дали ще му дадете цялата информация – в днешните опасни времена, не бива да разкривате напълно самоличността си пред непознати.

Проверете го максимално:
– под някакъв предлог му поискайте личната карта – ако не я покаже, има голяма вероятност да е женен;
– разгледайте профила му в социалните мрежи – може да откриете нещо нередно.

Дори ако курортният мъж издържи с отличен всички изпити, на които го подложите, не възлагайте големи надежди на такава връзка. Проверете отношенията си във времето, за да не съжалявате после. Ако нищо не се получи от лятната свалка, гледайте философски на нещата – мъжете не са се свършили, а вие сте придобили един ценен опит.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай