Интимно

Еротична кухненска престилка

13.07.2012г. / 11 12ч.
Ивет Лолова
Еротична кухненска престилка

Любовната история на една купа за месене на хляб, еротична кухненска престилка и искри от ревност. Кухненските предмети са част от експозицията на „Музея на нещастната любов“, който се намира в Загреб – столицата на Хърватска.

Поразително е как един мъж може да манипулира приятелката си, да я „преоблича“ насила в чужда роля, само за да пасне на неговите представи за любовта. Обич и ревност никога не са съжителствали мирно и кротко, а най-доброто решение е раздялата.

2 години и половина любов
януари 2003 – септември 2005
Любляна, Словения

„Искаше да ти пека домашен хляб, защото жената, облякла кухненска престилка е толкова еротична гледка. Подари ми купа за хляб и престилка. Сравняваше ме с Мира Фурлан от филма „Красотата на греха“. Но аз не съм тя и никога не успях да стана. Само няколко пъти месих хляб в купата. Никога не беше вкусен и винаги ставаше твърд – като любовта ни. Може би не изпълнявах точно рецептата или защото се страхувах, че ще го разбиеш в главата ми, както ставаше във филма. Ти ме дебнеше кога се връщам от работа, следеше ме да не поглеждам и с крайчеца на окото си към друг мъж. Отслабнах с 21 килограма. Накрая събрах сили и разбрах, че Мира Фурлан вече не е бебе.“

Снимка: Ивет Лолова

Прочетете още:

Коментирай