Меню

Летен десерт с праскови

12 юли 2002 | 00:00 | Аз жената
Добави в любими
Летен десерт с праскови

Приготвяне
Продукти:
4 праскови, без костилки, нарязани на две
6 суп. лъжици мед
кората и сока на 1 лимон
50 г малини
листа от мента или маточина за украса

Приготвяне:
Загрейте фурната. Подредете половинките на прасковите на скарата. Смесете меда с лимонения сок и кора и намажете отгоре прасковите. Запечете около 5 минути. Прасковите ще омекнат и ще добият загар.

Подредете ги в подходяща чиния. Посипете с малините и украсете със зелените листенца от мента или маточина. Можете да сервирате прасковите охладени или в комбинация със сладолед.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Daniel ( преди 11 години )
A na kolko gradusa? Az probvah na 250 za 5 min i se polu4i idealno, blagodarq mnogo za receptata, 6te q prigotvqm na priqteli. :) :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар