Семейство

Най-щастливият ден - моят рожден ден!

03.02.2006г. / 12 03ч.
Вергиния Генова
Най-щастливият ден - моят рожден ден!

Кой е най-щастливият, най-чаканият ден в живота на едно дете? Тук никой родител не би трябвало да се замисля. Естествено това е рожденият ден! Денят, когато животът триумфира, когато новото начало заявява, че продължава своя победен път в този свят.

Тази тръпка при някои хора с времето започва да отмира и те престават да ценят факта, че продължават да живеят. Но дори да е така при рождените дни на големите, съвсем не е така за децата. Това изобщо не е поредния обикновен ден. Това е един много специален и вълшебен ден за детето, когато вижда много от желанията си изпълнени. Ние трябва да бъдем съпричастни и да направим всичко, което зависи от нас този ден наистина да остане като “Неговия/нейния” ден в годината. Това е денят, когато вселената се завърта около нас, когато звездите ни ръкопляскат и небето ни окуражава да продължим. Простичко казано, това е денят, когато хората, които ни обичат, ни го показват по всякакъв възможен начин. И родителите са тези, които могат със своята любов и всеотдайност да направят рождения ден за своето дете – един незабравим празник.

Следват и темите:

Украсата за рождения ден

Поканите за рождения ден

Менюто за рождения ден

Тортата за рождения ден

Свещите за рождения ден

Масата за рождения ден

Програмата за рожден ден

Как да се подготвим за рожден ден?

Как да се държим на рождения ден?

Моят татко знае ли на колко години ставам?

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
cvetelina ( преди 11 години )
moqt rojden den e na 12 septemvri.Az se kazvam Cvetelina Petrova i na moqt rojden den i az poly4avam mnogo interesni podaraci i az mnogo se radvam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
ЕВЕЛИНА ( преди 11 години )
Аз съм много щастлива и това е най-хубавия ден в живота ми.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
никол ( преди 11 години )
Моят рожден ден е на 3 февруари.Аз се казвам Никол Дренска и сам от град Троян.На моят рожден ден е много забавно.Когато прочетох идеите в този саит бях много доволна.Това ми помогна да направя своя рожден ден по забявен от всякога. I LOVE YOU
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Velina ( преди 11 години )
Моя рожден ден.Е на 17АприлАз се казвам Велина ОрешковаНА моя рожден ден получавам много подаръци. И аз се радвам много.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар