Интимно

Техники за успешен флирт

11.05.2006г. / 23 36ч.
Аз жената
Техники за успешен флирт

Учи ли се флиртът или всяка от нас си го може, доколкото може? Истината е, че както всяко друго нещо и флиртът си има свои тънкости, които могат да бъдат усвоени – при добро желание и малко старание. Колкото и да е невероятно, американски психолози са разработили специални тестове, чиито резултати са оповестени публично с цел именно да бъдем информирани как да флиртуваме по-добре. И ако искате да примамите съседа, колегата или някой, в който сте тайно влюбена, ако си задавате въпроса "Как да флиртувам по-добре", "Как да привлека погледа му" – ето няколко тайни:

Мястото
Трябва да подберете подходящо място за флиртуване. Най-честият избор е барът или кафенето. Храната и пиенето "разчупват" обстановката и хората са готови да общуват по-свободно. Ако все пак трябва да сте в офиса – изберете мястото за почивка или за кафе.

Тема на разговор
Намерете адекватна тема за разговор. Най-лесно е ако сте в университета, в час по английски – темата е ясна. лесно е също ако сте на работното място. По-деликатни ситуации са тези в асансьора, бара или на улицата, на опашката. Но не се отказвайте. Започнете направо с комплимент, например: "Тази риза много ти отива!" или "Прекрасен избор на вратовръзка! Сам ли правиш този великолепен възел?" или "Днес е един хубав ден, не смяташ ли?!".

Войната на половете
Знайте какво искате – само флирт или сексуален флирт. Имайте предвид, че мъжете често могат да интерпретират просто усмивката като покана за нещо повече. Или обратното – дори и дълго флиртуване да не им подскаже желанията или намеренията ви. Бъдете максимално ясна, за да няма недоразумения.

Имайте самочувствие
За разлика от мъжете, които обикновено имат по-високо самочувствие за външния си вид, жените често се притесняват, че не изглеждат добре. Забравете всякакви предразсъдъци и флиртът ви ще е по-успешен! Имайте повече самочувствие! Наистина, никога не е ясно какво точно харесват мъжете – знайте, че харесват именно жени като вас!

Първо е той
Първата стъпка при флиртуването е да му покажете не себе си, а своите чувства и емоции спрямо него. Направете му комплимент, изтъкнете положителните му качества. Направете го в негово присъствие пред негов приятел. Това със сигурност ще го поласкае.

Езикът на тялото
Във флирта много по-важно от думите са делата, т. е. езикът на тялото. Данните от проучване сочат, че 55% от това как ви възприемат зависи от външния ви вид и езика на тялото, 38% от това как говорите и едва 7% от това, което всъщност говорите.

Пространството между вас
Намалете разстоянието между вас. Доближете се малко повече до него. Подайте напред главата и гърдите си – това ще го развълнува.

Гледайте го в очите
Когато му говорите, освен с доближено тяло, скъсете дистанцията и със силен и сграбчващ поглед към него. Гледайте го в очите постоянно. На моменти примигвайте по-усилено или сведете поглед в загадъчна усмивка. Плъзнете поглед по тялото му, когато почувствате, че ви гледа.

Устните
Сложете достатъчно и примамливо на цвят червило. Дори когато не говорите разтваряйте нежно и леко устни. Намерете начин да забележи как леко ги навлажнявате с език. Това ще го развълнува със сигурност. Можете да извадите червило и огледалце точно когато влиза в стаята и да започнете да си слагате червило – това също действа възбуждащо.

От флирт – на среща
Ако сте спазила всички препоръки и сте имала успешен флирт с цел среща с въпросния господин – бъдете сигурна, ако не днес, то скоро той ще ви покани да излезете заедно! Успех!

Прочетете още – за самочувствието на жената и още няколко техники на флирта.

Коментирай
3 rate up comment 155 rate down comment
asaa ( преди 11 години )
ama 4e tapa rabota..tfa ne e vqrnyy am ste tapi waa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар