Бледо розов сатен и диаманти

12.07.2006г. / 14 46ч.
Аз жената
Бледо розов сатен и диаманти

На свадбената си церемония Екатерина Витебская облече рокля от бледо розов сатен и ръчно изработен колан, който бе отрупан с диаманти. Щастливата дама, президент на Fashion TV – Русия се ожени в сватбена рокля на Виргиния Здравкова.

Екатерина Витебская е купила роклята от бутика на българската дизайнерка в Москва. „Станах голяма почитателка на Виргиния Здравкова още от момента, в който за първи път видях нейните тоалети на ревюто на колекцията „Fashion&Diamonds” през ноември в София. Още тогава тази рокля ми направи много силно впечатление. В Москва има огромно разнообразие и можеш да намериш тоалети на почти всички световни дизайнери. Но преди няколко месеца, когато отидох в бутика на Виргиния Здравкова и отново видях роклята, вече бях убедена, че искам да бъда с нея на сватбата си”, сподели Витебская.

На грандиозно светско парти шефката на Fashion TV Русия се ожени за бижутера от гръцки произход Яни Меласса. На 29 юни те посрещнаха гостите си в луксозния ресторант “Шоколад”. На сватбата присъстваха множество руски политици, бизнесмени, звезди от шоу бизнеса и модата. Сред гостите бяха Филип Киркоров и дизайнера Вячеслав Зайцев. На партито присъства и корифеят на руската мода Валентин Юдашкин, чието рекламно лице е Екатерина Витебская.

Коментирай