Мода

Най-красивата омъжена жена

20.07.2006г. / 12 06ч.
Аз жената
Най-красивата омъжена жена

“Най-красивата омъжена жена на планетата” ще бъде избрана на 22 юли в Калифорния, САЩ. За трети път претендентките за титлата ще дефилират в тоалети на българската дизайнерка Виргиния Здравкова в полу-финалния и финалния кръг от надпреварата.
В надпреварата за титлата “Мисис Глоуб 2006” ще участват 32 представителки на държави от целия свят. Сред тях ще бъде и българската претендентка за титлата – г-жа Ивана Скендерова.
Специално за конкурса Виргиния Здравкова е изработила 12 официални рокли, с които 12-те финалистки ще дефилират минути преди коронясването на “Мисис Глоуб 2006”. В полу-финалния кръг участничките ще бъдат облечени в подбрани тоалети от колекциите “Fashion&Diamonds” и “Virginia for Rocca”. При откриването претендентките носят национални носии на своите страни, а във втория тур дефилират по бански костюми. Всяка година след конкурса официалните тоалети се разпродават благотворително, като средствата се използват за подкрепа на жени в неравностойно положение.

На парти на стъклена яхта Виргиния Здравкова ще бъде представена и пред отбрана американска публика в деня след конкурса.
Българската дизайнерка има сключен петгодишен договор като официален дизайнер на конкурса “Мисис Глоуб”. В нейна рокля през 2004 г. за най-красива омъжена жена на планетата беше коронясана българската представителка Румяна Маринова.

Коментирай