Свободно време

Нов БГ сайт за тийнейджъри в Мрежата

03.08.2006г. / 19 25ч.
Аз жената
Нов БГ сайт за тийнейджъри в Мрежата

От месец август 2006г. отвори врати най-новият български уебсайт за тийнейджъри, който може да откриете на адрес www.teentopic.net. Порталът е създаден от група тийнейджъри от цяла България, като целта му е да събира всички BG тийнове на едно място, за да се запознават, забавляват и взаимно да си помагат ако имат проблеми.

Тийнейджър е всеки на възраст между 13 и 19 години, но www.teentopic.net може да се посещава както от по-млади, така и от по-зрели хора, защото сайтът съдържа най-различни интересни категории с информация. Не случайно заглавието му е Teen Topic (от англ. ез. – тийнейджърска тема). Сред тийн темите ще откриете категориите: Гейминг, Здраве и красота, Изкуство, Интервюта, Кино и видео, Конкурси, Любов и секс, Любопитно, Мода и стил, Музика, Спорт, Технологии.

Новото и различното в www.teentopic.net за разлика от другите подобни сайтове е, че не създателите на сайта, а посетителите определят съдържанието на уеб страницата. След регистрация всеки може да публикува своя авторска статия или интересен материал, който е чул или прочел другаде. Така съдържанието на “Teentopic” е винаги актуално и разнообразно – според вкуса на посетителите си. Разбира се, статиите се контролират от модератори преди да бъдат пуснати онлайн, за да е сигурно, че се спазва благоприличието и стила на сайта.

Форум зоната идва на помощ! В дискусионния форум тийновете освен да споделят интереси, могат да потърсят съвет от другите посетители, за проблем, който ги мъчи или те самите да помогнат на някой друг.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
надетуу ( преди 11 години )
харесвам едно момче но за съжеление той не ме харесва помощ
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Весела ( преди 11 години )
сайта е добър, но има и по добри
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
ot dobrite ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
martiina ( преди 11 години )