Меню

Кренвирши с бекон

08.10.2006г. / 15 07ч.
Аз жената
Кренвирши с бекон

Тази рецепта е подходяща за домакини, които имат малко време за готвене и разполагат с микровълнова печка.

Продукти за 3 порции:
6 кренвирша
около 150-200 г кашкавал
около 150 г бекон
масло 1 суп. лъж.

Приготвяне:
Обелете кренвиршите и ги разрежете на две по дължина. Нарежете от кашкавала дълги лентички. Поставете във всеки кренвирш по една. Увийте с нарязания на тънко бекон. Поставете в намазана с масло тавичка, ако ще печете в традиционна печка или в подходящ за микровълнова фурна съд. Печете съответно 10-15 минути на около 200 градуса или 3-4 минути на най-силната степен на микровълновата.

Коментирай