За дома

Време е за лаптоп

20.10.2006г. / 17 47ч.
Аз жената
Време е за лаптоп

Ако все още се колебаете дали да си вземете лаптоп, помислете за предимствата в това една жена да има собствен преносим компютър. Ето кои са те според нас.

Практично е

В сайтове като Az-Jenata.bg има толкова много интересни рецепти, обаче ако компютърът е далече от кухнята и е свършило мастилото на принтера, не върви да ги преписваш на листче. Вместо това взимаш лаптопа, слагаш го някъде на удобно място – дори на кухненския плот – и си четеш и забъркваш поредния кулинарен шедьовър, с който да зарадваш близките си.

Практично е ... втора част

Можеш да четеш/пишеш в леглото, като лаптопът приятно топли коленете ти, вместо одеалце или електрическа възглавница. Ако си от тези щастливки, които си имат градина – можеш да излезеш с компютъра там, на чист въздух, да се печеш на слънцето, да те брули вятърът и да хвърляш небрежно по едно око на децата и домашните любимци, щъкащи наоколо.

Практично е ... трета част

Ако много обичаш работата си и ако тя, като нашата, е свързана основно с компютъра, просто ще се преродиш. Ще можеш да улавяш всяко вдъхновение, ще можеш да реагираш на всяка спешна ситуация и ще можеш да си взимаш повече почивка, защото ако някой в офиса приплаче за теб, ще има как да се включиш да помогнеш. Ако пък всичко е спокойно – още по-добре, нали!

Модерно е ...

Лаптоп, особено с WiFi (безжична връзка с Интернет) е тотален хит в момента. Вече в много популярни заведения има безплатен безжичен Интернет достъп. Едно кафе с приятелки, да обсъдим клюките едновременно онлайн и офлайн едновременно в приятна обстановка, защо не?

Секси е...

Има толкова красиви, елегантни и фини модели мобилни компютри, специално направени за дами!!! Изборът е голям и навсякъде – онлайн, в специализираните магазини, в големите вериги.

Достъпно е...

Лизингът направи покупката на лаптоп съвсем достъпно нещо. Всички големи магазини и самите производители имат подобни програми, а не трябва да изпускаме и промоциите – така или иначе ние, жените, лудваме като чуем “намаление!“, “разпродажба!”, “промоция!”. Търговците са наясно с това и го използват, но всъщност и ние печелим от това. Така че – напред!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Петрова ( преди 11 години )
Професията ми задължително изисква ползването на преносим компютър, освен ползването на стационарен такъв. Малък е, с 14 инчова матрица - стилен дизайн. Идеален за дами. Много съм доволна и не съжалявам че инвестирах в тази покупка.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар