Интимно

Интимният живот по празниците

27.12.2006г. / 13 44ч.
Аз жената
Интимният живот по празниците

Празници – преяждане, повечко алкохол, сън – тежко е. Много често допускаме грубата грешка с всичко това да се лишим и от сексуален живот. Не остава време за секс или пък обстоятелствата не го позволяват – с децата сме в една хотелска стая, у родителите му сме, няма как. Ето така празниците стават не най-забавното нещо, а ние допускаме голяма грешка.

Не загърбвайте сексуалния живот по празниците – напротив, напук на ситуациите – отдайте му се. С това ще изненадате и партньора си и себе си, ще си доставите допълнителна радост.

Покажете на света че се обичате
Какво по-хубаво ако именно в празничните дни демонстрирате навсякъде чувствата си – целувайте се свободно, дори и пред децата и възрастните – по-добре да са свидетели на обичта ви, отколкото на кавги.
Малка прегръдка или погалване под масата действат стимулиращо и за двете страни, а в празничната суматоха е почти сигурно че ще останат незабелязани от останалите.

Експериментирайте
Ако досега не ви се е случвало да влезете двамата в банята, например, и да оставите децата сами, залисани в игрите си – опитайте го. За по-сигурно – заключете се отвътре. Тръпката дава допълнителен стимул и прави изживяването незабравимо!
Опитайте и с други "тайни" места.

Бъдете тихи
Не вярвате, че ще се получи – но то е фантастично! Оставете децата да спят в хотелската стая и се уединете в предверието, като се опитвате да не издавате звуци. Предизвикателството е голямо, но и удоволствието.

Алкохолът е враг на секса
Със сигурност знаете, че голямото количество алкохол е враг на интимностите, сведени до край. Опитайте да лимитирате употребата му, пък било то и само за една от празничните вечери!

Всяко време е добро
Не се ограничавайте в класическите часове за интимности. Опитайте призори, например или по време на следобедния сън на останалите у дома. Всяко време е добро – стига да има поне малко начална воля, а след това – задоволството е голямо!

Коментирай