Семейство

12 часа на Нова година!

29.12.2006г. / 13 36ч.
Вергиния Генова
12 часа на Нова година!

Когато настъпи дългоочакваният момент 12 ч. в Новогодишната нощ българинът задължително включва:

Да станем прави – пред масата, на площада, у дома или в ресторанта – няколко минути преди заветния 12-ти час всички стават прави.

Телевизорът – речта на Президента на България, който и да е той е начало на новите надежди, на поздравите, прегръдките и целувките.

Шампанското – дали ще е изстудявано в супер луксозни купи с лед или ще е бутнато набързо в раничката, за да го отнесем на купона, то неизменно гърми пенливо и съпътства вълнението в новогодишната нощ.

Тостовете – измислете още от сега какъв тост ще вдигнете и какво искате да пожелаете в празничната нощ на своите сътрапезници.

Фойерверките – пиратки, бомбички, многоцветни фойерверки, всеки гърми с каквото се е снабдил предварително. Около празниците медиите винаги съвестно подемат кампания против опасните пиратки, вадят черната статистика на яве, но никой не вярва докато лошото не помрачи именно неговия празник. Внимавайте!!!

Хорото – кръшното, вито българско хоро, съпътстващо всяка Новогодишна нощ, където са се събрали повече от двама трима българи. Тази година цяла Европа иска или не ще трябва да се хване на нашето българско хоро и да танцува с нас.

Коментирай
Свободно време