Свободно време

Топ 100 красавици според askmen.com

05.01.2007г. / 16 26ч.
Аз жената
Топ 100 красавици според askmen.com

Популярният сайт AskMen.com направи ежегодната си класация за топ 100 най-красиви жени, или поне известните такива.

Някои от по-популярните в България, които са извън челната десятка са известната тенисистка от Русия – Анна Курникова на 99-то място. Холивудската звезда Никол Кидман е класирана на 96-то място, а колежката й Камеран Диаз е с номер 91. Десет позиции по-напред е световно известната поп певица Дженифър Лопез. Сексапилната актриса Катрин Зита-Джоунс, позната на всички от филма “Зоро” е с номер 67 сред най-красивите жени. На 51-ва позиция е класирана известната поп певица – Гуен Стефани, а една позиция пред нея е певицата и актриса Бионс (Beyonce). Кънтри певицата Шаная Туейн е с номер 44 – с 20 позиции по-назад в сравнение с миналата година. За разлика от нея, Кайли Миноуг е напреднала с 11 места и сега е с номер 39. Наскоро нашумялата актриса Скарлет Йохансон се е изстреляла 56 позиции напред спрямо 2005 и сега е на 28-ма позиция – точно една позиция след познатата на всички от сериала “Приятели” Дженифър Анистън. Италианската актриса Моника Белучи пропада от 2-ра позиция миналата година на 15-та тази година.

А сега да представим и красавиците, наредили се в челната десятка. На 10-то място е Ева Лонгория – позната на всички от сериала “Отчаяни Съпруги”. Номинираната за оскар с участието си в “Междузвездни Войни” Натали Портман е номер 9, а под номер 8 е певицата Америй. Друга актриса, позната от филмите “Тексаско клане” и “Блейд: Тринити” Джесика Бийл е 7-ма. 6-тото място е за Шарлийз Терон, а 5-тото за Мария Менунос. Една позиция след “бронзовия медал” е бразилския супермодел и победител в миналогодишната класация Адриана Лима.

От красавиците в топ 3 на класацията, последна позиция е за сексапилната Анджелина Джули, която е с 6 позиции по-напред от миналата година. Среброто е за Сиена Милер – позната като Ники във филма Алфий (Alfie), но вероятно по-известна като годеницата на Джъд Лоу. Тя е направила много сериозен пробив, предвид факта че миналата година е била на 86-то място. На първо място в класацията на AskMen.com е актриса, 78-ма в миналогодишното издание. Джесика Алба е определена за най-красивата жена за 2006-та година.

Така изглежда класацията на по-известните красавици за 2006-та година. Имайки предвид с колко позиции е напреднала победителката в тазгодишното издание, ще е невъзможно да кажем със сигурност кой ще бъде номер 1 догодина, но безспорно красотата е това, което се оценява в тази класация.

Коментирай