Меню

Гювечета по ориенталски

09.01.2007г. / 22 27ч.
Аз жената
Гювечета по ориенталски

Продукти:

400-500 г кайма
100 мл прясно мляко
60 г масло
няколко яйца (4-6)
8 лъжици нарязан лук
магданоз
черен пипер и сол

Начин на приготвяне:

Разбъркайте каймата с подправките, магданоза и млякото и оформете от нея няколко кюфтета. Намажете гювечетата с маслото и поставете във всяко едно по едно кюфте и запечете в предварително загрята фурна. Щом месото се зачерви сложете по едно яйце и допържете. По желание върху кюфтето може да поставите резенчета домати или настърган кашкавал, след което отново допечете.

Точно разглеждаx рецепти и се спряx на тези гювечета, изглеждат ми вкусни и мисля да направя точно тяx.
Пепи Минчева, 34г., Стара Загора

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Milena ( преди 12 години )
o4arovana sam ot elektronnoto spisanie!Vsi4ko kakvoto ti trqbva na edno mqsto
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
efito ( преди 12 години )
Супер сте,вие сте единственото ми четиво на родния език тук, в което намирам всичко!Ще изненадам съпруга-скоро си идва от БГ
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
сибел ( преди 12 години )
samo po edno kofte mi se struva prazno guve4eto ama moga da opitam,receptata e interesna
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
РОСИЦА ( преди 12 години )
ТЪКМО СЕ ЧУДЕХ КАКВО ДА СГОТВЯ!ЧУДЕСНА ИДЕЯ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Margarita ( преди 12 години )