Писна ми

След раздялата

11.01.2007г. / 16 52ч.
Аз жената
След раздялата

Писна ми от гадното отношение на мъжете!
Всеки път когато се разделям с някои ме боли, плача. А той дори едно благодаря не ми казва за това че съм му дала толкова много, затова че съм го обичала. Но мен не ми трябва тяхното "мерси", то не може раните да заличи.
А отношението след раздялата винаги е трагично, мъжете сякаш нарочно изтъкват грешките ти, а за техните никой не говори.
Писна ми да става така, писна ми да ме нараняват и да плача, плача, плача. Не знам дори с какво заслужих болката...

Коментар: Здравей, Мариела! Не те познавам, не знам точно какви са били поводите за раздяла с някой мъж, независимо кой, но факт е, че ти страдаш!
Някога задавала ли си си въпроса: "Защо, по дяволите страдам, защо ме боли?!" Но искрено да се попиташ ти самата? Едва когато се случи нещо наистина трагично, тогава хората осъзнават, преди това за какви невероятно дребни неща, на фона на случилото се, са се тревожили... и някак дори е смешно да те боли за това че някой си не те е дооценил, да ти причинява болка, когато в живота има толкова по-важни неща... Един мъж никога не може да е нещо повече, затова се оттърси от всякакви комплекси, важно е да бъдеш достойна, да си знаеш цената и да не позволяваш на никого да се гаври с теб... защото ако всеки идва, взима си по нещо от теб, и после изчезва... какво ще остане от теб?! Ти не си ничия изтривалка, ти си живо същество, с душа, чувствително, и заслужаващо любов, затова не се отчайвай... сигурна съм че ще усетиш, когато срещнеш правилния! И тогава ще бъдеш истински щастлива! Успех...
Магдалена Георгиева, Стара Загора

Коментар: Мила Мариела, ти сама знаеш, че животът е низ от възходи и падения. Присъщо за нас жените е да приемаме всеки един мъж, навлезнал в живота ни, като последен и единствен. За съжаление това не винаги се оказва така. Предполагам, че статията ти е породена от последната ти раздяла и сега си по-наранена от всякога. Все пак си започнала да се съвземаш, щом говориш за проблема. А дали наистина това е проблем? Дали това не е навременен изход от по-голям проблем? Дали този пореден мъж те заслужава и дали си струва да даваш на някого, който явно нехае за чувствата ти? Мъжете са точно толкова различни както и жените, обичат новото и се страхуват да не затънат в сериозна връзка. Хората са с различни характери и за някои е много по-интересно да се борят за това което искат, а когато всичко им се дава на тепсия губят ентусиазъм и се отдръпват. Бъди себе си и не се променяй заради никого.
Има и такива, които са достойни за всяка една твоя дума, милувка и поглед! Може би твоята половинка е съвсем близо до теб, но ти никога не си го забелязвала, а може все още да не си го срещнала!!! Не търси любовта, тя сама ще те намери и когато това стане, ти ще си най-несигурна дали е истинска, дай шанс да ти докажат колко прекрасна жена си и ако рицарят не падне от белия си кон, значи е твоя победител! Вдигни глава и прави всичко заради себе си, уважавай се и другите ще те уважават!
Никой не харесва самосъжаляващи се хора, а ти можеш... Загърби миналото и живей сега, бъдещето ще си дойде и без да го чакаш!!! Бъди истинска жена, съблазнителка, приятелка, понякога даже недостъпна, но винаги щастлива в собствената си кожа!!!
Диана Стоянова, 27 г.

Животът ми

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ani ( преди 11 години )
Az su6to iskam da spodelq s nqkogo.Imah vruzka s edno mom4e ot blizo 4 godini.No problema e 4e roditelite mu nikoga nesa ma iskalii vinagi sa govorili protiv mene.Az mnogo go obi4am i produljavam da go obi4am no toi mi kaza 4e iska da sa razdelim,4e taka 6te e nai dobre i za dvamata.Bqha go nastroili protiv mene i toi me ostavi bez ni6to da mi kaje.Bez dori da mi kaje pri4inata.Samo mi kaza 4e me obi4a mn i vinagi 6te me obi4a i da nego tursq pove4e.Vse pak az imam nqkakva nadejda dori i malka 4e toi 6te me potursi.Molq vi kajete mi kakvo mislite,za6toto sum mnogo ot4aqna.Blagodarq vi predvaritelno!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
ivan ( преди 11 години )
моя коментар за неверните партньори е само бои и гонене до дупка моята приятелка преди около 6 месеца я пипнах с мои много добър( приятел ) но и простих и сега 6 месеца по късно като най-голям *** простих и на влюбения приятел п## *** из## а тои пак запо4нал да и пи6е смс не 1 а достатъчно и и тя понеже е свястна нищо не ми казва нея вече я намразих а приятеля, където и да го видя го плювам със ###Дежурен редактор: Нецензурните изрази сме заменили с ### - но смисълът се запазва. сладки храчки и му давам приятелски шамари със яка сила злоба и нерви
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Нат ( преди 11 години )
Аз пък се питам до кога ще се пише с шльокавица ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Мариела ( преди 11 години )
Трагедията в отношенията идва от факта, че ние предполагаме, че човека до нас притежава това, което на нас ни се иска. Правото на избор е на всеки, включително и това да приеме да търпи недостатъците на хората от близката обкръжение. Новото време поставя на преден план да завишим изискванията към себе си и когато тези изисквания не могат да бъдат покрити от хората до нас, то това не е това "отбора" с който трябва да играем в нашата личностна реализация.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
alex ( преди 11 години )
Ама интересно се самонавивате... От къде сте сигурни, че проблема не е във вас самите? Много жени искат кръстоска между най-коравия мъжага, който някога е съществувал (за да се чувстват сигурни до него) и най-меката китка (т.нар. гей), за да ги разбира и да им съчувства. Е, такова животно няма... Или поне не в количества, които да задоволят световната женска популация... Нищо лошо... Просто не хвърляйте вината изцяло на мъжа... Вината винаги е споделена, няма вариант в който единия да е чист като сълза, а другия да е абсолютния дявол...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Rosica ( преди 11 години )
Predi 6 meseca se razdelih s maja kogoto vse oshte obicham,no toi e i maja koito mi nanese nai-golemite udari v jivota.Ostavi me v moment kogato imah nai-golqma nujda da bude do men.Rodih bebeto si murtvo,a toi me zarqza zaradi edna medicinska sestra samo nqkolko dni sled tova.No vmesto da go namrazq 3a tova,az ne moga da spra da go obicham.Loshoto e che imame oshte edno dete i se nalaga da go vijdam chesto.A vseki pat kato go vidq i mi ide da umra kato znam che veche ne e s men.Daite mi nqkakuv savet kak da se spravq,zashtoto veche shte poludeq.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
теди ( преди 11 години )
До Галина 18г.- Взела си най-ценния урок и си получила свободата си да се освободиш от чувството за вина, което този човек ти е причинявал е СТРАХОТНО!Пожелавам ти успех , късмет и щастие за напред в новия ти живот:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
galina ( преди 11 години )
sega se razdelih s edin i razbrah 4e az nqmam vina za ni6to a toi vse me obvinqva6e no znam 4e nqmam vina za ni6to nau4ih se vsi4ko minava
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
ina ( преди 11 години )
sedq v momenta i produljavam da se qdosvam za tupak koito mi se podigra i mi se izsmq v liceto no naistina ste pravi mujete zasluvata da gi tup4at - e pone pove4eto :):)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Georgi ( преди 11 години )