Меню

Фрикасе с гъби

15.01.2007г. / 18 30ч.
Аз жената
Фрикасе с гъби

Продукти:

500 гр гъби
30 гр масло(маргарин)
1 с.л. сметана
2 с.л. брашно
магданоз или копър
черен пипер и сол
олио

Начин на приготвяне:

Почистените гъби се нарязват на дребно и сваряват в подсолена вода. В маслото се запържва брашното до получаване на златист цвят. Получената смес се добавя към бульона, в който са врели гъбите. Добавят се сметаната и магданоза и се поръсва със сол и черен пипер на вкус.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Васко ( преди 12 години )
Бутилка олио се слага в центъра на масата!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
eli ( преди 12 години )