Интимно

Сватбеният агент не е мода, а необходимост

19.02.2007г. / 16 12ч.
Аз жената
Сватбеният агент не е мода, а необходимост

От незапомнени времена сватбата е един от най-важните моменти в живота. Но за да бъде такава каквато винаги сме мечтали е необходима и съответната подготовка. В миналото, а и до ден днешен българска сватба се състои от два "цикъла": годеж и същинска сватба. И при годежът, и сватбата има много театралност, като особено при сватбата се смесват елементи от символично, магично и художествено (драматично, музикално, поетическо и хореографско) естество.

Когато Вашите взаимоотношения престанат да бъдат тайна за околните, известно време всички нетърпеливо следят какво става. След това задават въпроса: "кога ще се жените? После, май и вие самите започвате да се замисляте. И накрая получавате или правите предложение на любимия човек. Настъпва моментът да уведомите родителите. Можете просто да им кажете: "Скъпи родители! Знаете, че отдавна се обичаме и ето сега решихме да се оженим". Можете да изберете вариант- романтична вечеря за двама или да съберете семействата и да се обсъдят предстоящите действия.

В днешното забързано и динамично ежедневие все по-често и все повече хора се обръщат към Сватбена агенция и Сватбен агент.

Според Сватбена агенция Брилянт www.studiobrilliant-bg.com – Сватбеният агент не е мода, а необходимост. Собственичката Еми Спасова е на мнение, че организацията на сватбения ден трябва да остави не по-малко незабравим спомен от големия ден.Вие ще се насладите на удоволствието да изберете начина по който да осъществите сънищата си, а - сватбения агент ще свърши всичко по уреждането на подробностите и ще направим вашето очакване още по-вълнуващо.

Със Сватбена агенция Брилянт ще се радвате на сватбено тържество с фантазия и много стил. Споделяте Вашите виждания за празничния ден, и ги виждате реализирани. Избирате заедно темата на деня, и предлагате на гостите уникално преживяване, с много емоции, смях и любов – Вашата любов.

Тук нереалното става реално! Независимо коя „сцена” избирате ... смайващата украса ще промени всяко кътче, в красива зала за танци и веселие. Внимателно ще организираме Вашата сватба и ще е както в сънищата Ви Вие сънувате – Ние организираме

Обръщайки се към нас, ние ще ви спестим много време, проучване и ще поемем тежката отговорност за всичко в деня на сватбата Ви.

Ако се нуждаете от сватбен агент или просто Ви трябва консултация не се колебайте да се свържете със студио Брилянт на телефон: 02 978 70 43 и мобилен 0895 618 858 а точния човек е Еми Спасова.

Коментирай