За дома

Великденски рамки за ловците на красиви спомени

04.04.2007г. / 08 58ч.
Вергиния Генова
Великденски рамки за ловците на красиви спомени

Великденски рамки, изработени от изкуствена трева, която отдалече прилича съвсем на истинска. Тези рамки успешно могат да се впишат във великденската украса на дома.

Преди да дойде Великден, в тях може да сложите салфетки с Великденски мотиви. Ако изберете такива с различни форми и големина може да ги аранжирате на секцията или на поличките в кухнята. Те могат да са една прекрасна свежа композиция почти навсякъде в дома.

След като празникът отмине, вече може да поставите в тях най-хубавите спомени отразени в най-красивите фотографии, които да ви припомнят за Великден, през останалото време на годината.

Така ще може да групирате снимките и рамките тематично. Коледните снимки да са в рамки с типично коледни мотиви, докато Великденските в свежо зелено. Ако фамилията ви е многобройна ще може да съберете снимките на любимите ви хора на едно място и да им се радвате.

Обикновено големите християнски празници са и добър повод да се събере цялото семейство у дома – един прекрасен повод за обща снимка, която да бъде щастлив спомен за вашите деца.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
sandiqno ( преди 11 години )