За дома

На борба с най-трудните петна

29.04.2007г. / 21 56ч.
Аз жената
На борба с най-трудните петна

Според задълбочени проучвания и опита на почти всяка домакиня – най-упоритите петна върху материите са от детски бои, текст маркери, ръжда и боя за коса. Тези петна доскоро се определяха като невъзможни за премахване. Ето защо е разработен новия прах за пране – Persil Gold, който отстранява дори тези петна завинаги. За перфектен резултат е необходимо петната да бъдат изпрани до един час след замърсяването, при температура 60° C, с 200 гр от праха.

Формулата на Persil Gold съдържа специално разработена съставка, активно премахваща петна. Тя е особено ефективна при борбата с упоритите мазнини и цветните петна, като боя за коса и текст маркери. Прахът започва да действа при температура 30/40 градуса, така че прането не е подложено на износването и разкъсването, които високата температура причинява, а в същото време гарантира безупречна чистота.

Любопитен факт е, че Persil е първия перилен препарат в света. Наречен е така заради двете си основни съставки: Perborat и Silikat. На българския пазар Persil се предлага във варианти за бяло и цветно пране, Persil Sensitive – подходящ за хора с чувствителна кожа и алергии и за бебета, както и под формата на гел.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Антоанета ( преди 11 години )
Как мога да премахна стари петна от лак за нокти?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
ани ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
iva ( преди 11 години )
persil e super no me interesuva sadarja li nqkakvi dezinfektanti???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар