Здраве и красота

Най-резултатните диети

05.06.2007г. / 13 52ч.
Аз жената
Най-резултатните диети

“Излишни килограми?! Променете отношението си към храната!“съветват диетолози.
Каква е “най-добрата” диета? Това без съмнение е често задаван въпрос. За най-добра някои считат най-нискокалоричната диета, чийто “връх” несъмнено е лечебното гладуване. Други – нискокалоричната диета, но с пълноценно съдържание на белтъчини, витамини, микроелементи и намаляване на количеството мазнини и въглехидрати.

Съществуват режими, които съдържат пълноценно количество мазнини и белтъчини, изключвайки въобще въглехидратите. В други диети белтъчините са над нормата, но пък няма мазнини, а въглехидратите са почти в норма.

Разделното хранене също не е съвместимо със сериозните занимания, но тази диета често се съчетава с басейна, комплекса от домашни упражнения, масажа и банята. Не се надявайте обаче че ще отслабнете. Разделното хранене е само опит да се излъже организмът – вие ядете храна, чийто обем просто е достатъчен, за да не чувствате глад. Известни са и диети, при които ефектът от отслабването е свързан с изменението на водно-солевия баланс, като например т. нар. “лунна диета”. Тези диети не са перспективни и дори са вредни, но се ползват с голям успех поради мнимото бързо отслабване, в действителност обезводняване на организма, което може да има опасни последствия.

В последните години все повече диетолози смятат, че диетите ограничаващи приема на един или друг тип необходими на организма вещества, получава се дефицит в организма и в крайна сметка гладът е враг на тялото.

В стремежа си да отслабнете не трябва да доведете организма си до критично състояние, когато наистина да имате нужда от помощ.
Все по-чести стават случаите и на хора, спазващи диета, с тежки разстройства на психиката и обмяната на веществата.

Всъщност правилният подход е не да изберете някаква диета, която ви допада, съветват диетолозите: “Вашият враг не е храната, а неправилното отношение към нея. Ако се научите от какво всъщност има нужда организмът ви и започнете да се храните рационално, а не емоционално, всичко ще бъде наред”.

Комбинирайте всички възможни методи за отслабване!

Ако все пак сте решили, че всички усилия (диети и фитнес), които влагате не са достатъчни, доверете се на съвременните препарати за намаляване на теглото. Избирайте продукти, които са на растителна основа без химически консерванти. Коригирането на теглото наистина е тежка задача. Най-важното е, че имате съюзници в борбата срещу излишните килограми, питате се кои са те?

Други общи условия за здравословно хранене са:

минимум алкохол,

минимум захар,

минимум стрес,

максимум фибри,

максимум радост и самоуважение.


Практиката показа, че хранителният и двигателният режими не са достатъчни за постигане на добри резултати. Тук е мястото на помощните средства и препарати.

Подходящи в това отношение са “Биокорект плюс”, “Фемимодел”, “Формасуит”.
“Биокорект плюс”са сария от седем изцяло натурален продукт. Под формата на капки и на капсули. Съдържат пчелни продукти и доказали своята ефикасност лечебни билки. Благодарение на добре подбраните съставки притежават свойството да намаляват апетита, действат добре при запек и задържане на течности в организма. Имат лек слабителен ефект и спомагат за общото укрепване на организма, защото действат като антиоксидант и най-важното “стопяват” излишните килограми.
Това са и едни от най-дълго клинично тествани продукти за отслабване в България.
Клиничните изследвания на продуктите от серията “Биокорект Плюс”, направени в Транспортна болница показват, че след двумесечен прием на “Биокорект Плюс”, се наблюдава редукция на теглото с приблизително 6 кг /месечно 3%/ от конкретното тегло на съответния “пациент” / и намаление на обиколката на талията с 9 см.
За да подпомогнете цялостното си отслабване и добро физическо състояние можете да комбинирате усилията си с нашумелия напоследък български продукт “Фемимодел”.
Уникалност!
Той е първият създаден единствено и само за жени, т. е. съобразен е с някои специфики на женското тяло, като склонността да образува целулит, процесите които настъпват при жените в преходните периоди: пубертет и климакс.
Фемимодел също е изцяло натурален продукт. Съдържа доказали своята ефикасност лечебни растения. Намалява апетита, действа добре при запек. Ускорява обменните процеси. Видимо намалява целулита. Разхубавяващо външния изглед действие, поради повлияване състоянието на кожата, ноктите и косите. Освен, че е чудесно средство за профилактика на наднормено тегло, спомага за засилване на имунитета и снема негативните емоции и стрес. Тренировките ви ще бъдат по-ползотворни, защото организмът ви ще работи наистина на пълни обороти.
И накрая – най-новият продукт за коригиране на теглото – “Формасуит”. Сладки желирани форми (бонбони) с вкус на зелена ябълка, подходящ за всички възрасти и дори и за деца над 6 години.
Те са предназначени за активизиране на общата веществообмяна, намаляване на ефектите от стреса върху организма и за допълващо въздействие при склонност към напълняване. Цялостният комплекс на вълшебните бонбони позволява по-бързо разграждане на приетите калории и вече натрупани мастни депа и за създаване на по-спокойно, “улегнало” отношение към проблема с храненето, с цел да се избягват вредните за здравето “люшкания” от гладуване към преяждане. В съчетание с една умерена диета “Формасуит”са интересен и приятен способ за постигане на здравословно отслабване.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
maq ( преди 11 години )
Никакъв фигурин или тем подобни.Това си е чиста реклама.Поне от тези които се споменаваше да имаше ефект,а то никакъв само ще си дадете парите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Katerina ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
anfisaa ( преди 11 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
dida ( преди 11 години )
Най-добрата диета за мен е диетата с 1200калории дневно.Преди години ми откриха диабет - 2 тип.Професорът-ендокринолог тогава ми каза да се науча да си броя дневните калории.Хем отслабнах 36кг,хем нивото на кръвната ми захар е нормално вече няколко години.Успех на всички
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
sevdalina ( преди 11 години )
a kak mojem da si gi nabavin izv6n bg.ima li n9kakvi zamestiteli koito se proizvejdat nav6n.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Кай ( преди 11 години )
Абсолютно всички изброени продукти не само,че не помагат на отслабването и регулирането на теглото ами са и опасни и вредни за здравето.Всичко е реклама за пари.От редакцията:Благодарим за коментара. Позволете само да отбележим, че на рекламите в полето за автор изписваме "Платена публикация". :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време