Интимно

Страстни в леглото

12.06.2007г. / 08 46ч.
Аз жената
Страстни в леглото

Напоследък размишлявам над една много сложна за мен дилема. Седя си и се чудя, как да позная е така както си дремя в бара коя жена е страстна в леглото и коя не. Е аз съм си пич, всеки го знае, но все пак емпиричният опит е много трудоемък дори за мен, затова се опитвам да стрелям само на сигурното. Напоследък ми се ще една фурия, като ме емне като ураган и да ме отнесе в страната на мечтите ми. Писна ми да съм все по-активната страна, писна ми все от мен да очакват. Все да се хабя да ги свалям, пък да ги водя по ресторанти, пък по кафенета, пък подаръчета, пък да им разправям приказки от хиляда и една нощ. Бе жени, на вас като малки не са ли ви разказвали приказки или ви е дошло в повече и вече не само, че искате постоянно да ви разказват приказки, ами дори искате да живеете в приказка. Ех, ех, дори аз се уморих, да му се не види. Та напоследък съм станал един хрисим, един мълчалив, само си седя в заведенията и наблюдавам. Наблюдавам и си мисля, мисля си и разпитвам другари по съдба. Но знам ли прави ли са, не са ли – няма да се жертвам преди да се допитам до вашето компетентно мнение. Знаете, аз преди да тествам нещо във вашия сайт хич и нищо не правя. Даже и да се оженя няма, без да се допитам до вас. Ама засега съм на първия етап. Искам много, ама много страстна жена. Но страстна за постоянно, не само за една нощ. Иначе и баба знае да го изиграе.

Та се чудя дали да си взема някоя по-засукана такава или казват, че по-скромните, по-тихите, по-мълчаливичките били по-горещи в леглото. На кое да заложа, че да не се разочаровам после. Дали да си взема някоя намахана интелектуалка или да гледам да не знае много, че и да не философства много. Но пък искам искрено да ми се възхищава и на размера на интелекта и на качеството, бе на всичко. Е, така искам почти да ме боготвори. Ама пък от друга страна не искам да е като богомолка в молебен, по-скоро като индианка в страстен танц. Ама... сложна работа. Бе какво ще кажете за една феерична балеринка и въобще физическите характеристики ли да гледам? Казват, че тези с по-пълнички устни правели по-пълна програма, тези с по-дълги коси били по-еротични, а ако вземе, че си ги отреже? Тези с дълъг и остър нос били пък направо фурии, май такава да си взема, ама не са ли прекалено грознички? Или пък тези с по-едри гърди и по-закръглено дупе? Но от друга страна съм чувал, че по-малко надарените компенсират с повече себеотдаване и желание да доставят максимално удоволствие на възлюбените си. Аз да ви кажа в краткия си, но изпълнен с преживявания път съм виждал какви ли не. Но какъвто съм си, не съм се сещал да си водя статистика и на, сега мога ли да помня. Да започвам на ново цялото упражнение с експериментаторска страст, не съм такъв човек. Мъча се, мъча се да си спомня, ама баш на такава досега май не съм попадал, за каквато съм загорял.

Ще ми се хем да е красива, хем да е интелигентна, хем да е страстна. Верно, ако може да говори по-малко, пък да върши повече ще е по-добре, ама къде тоя късмет. Искам да е много изобретателна и като съм с нея да си почивам от всичко. Дали ще намеря такава... бе ако намеря веднагически я емвам и на един остров дето съм си харесал. Няма да ме видите поне няколко месеца. Ама на, все седя и дремя и все не намирам каквото търся. Защо така и аз не знам. Ще мине лятото и язък за яхтата и всичко. Не губя надежда де, ама не искам да се мина – да заведа някоя и после три месеца скука и да трябва да въртя курса към филипинките. Българка искам да си взема тоя път и това си е. Кажете ми как да позная коя е най-страстна в леглото и най-важно по какво?

Коментар: Ако търсиш копие на себе си, забрави. Защо не почакаш просто жената на мечтите ти да те намери? Тя може и да не е толкова красива, може да не е винаги богиня в леглото, че кой мъж е? Може да е интелигентна и не толкова красива, или красива, но не толкова интелигентна, но най важното е, че ще бъде твоята жена и само това ще те кара да разбираш колко е прекрасна тя за теб.
Ралица Александрова, 27 г.

Коментар: Бих задала същия въпрос, как да разпознаем страстните мъже? Има ли такива? Не зная дали вярвам в приказки за красиви принцове, но със сигурност зная, че Ти, Дон Жуан, вярваш, .. нима мислиш, че има СУПЕР жени??? Всички си имат недостатъци, едни са по-хубави, други са по-умни, трети са сексуални тигрици, но всичко това заедно, ... за съжаление няма да намериш. Защо мъжете сте такива егоисти, .. винаги искате, .. от най-най, .. та чак да е перфектна, ... а вие какво предлагате?? нима сте съвършени??? Спри да търсиш лъвица, .. или хипер сексуална жена, ... намери жена, която да те обича заради самия теб и тогава ще намериш жената, от сънищата си. Хората са го казали много точно: ? Не е красива КРАСАВИЦАТА, красива е любимата жена!
Жулиана Стоилова, 30 г.

Коментар: Ако искаш страстна жена, трябва да бъде слаба, с не много големи гърди /но не от мъжки тип/ – хормоните определят дали е страстна или не, доказано е, противно на мъжките схващания, че едрогърдите жени от венерин тип, с червени бузки и закръглено дупе не стават... Мустакатите гени направо ще те скъсат от s...x, но пък ще ти боцка – те са космати навсякъде. Трябва да е нещо средно. Златната среда, както се казва! А останалото зависи от теб /аз познавам мъже, които гледат супер тъпата си приятелка с обожание, граничещо с глупост/ така че, дерзай.
Пламена Станкова, 28 г.

Коментар: Смятам, че същата дилема мъчи и нас жените. Не всеки мъж може да ти даде това, което търси той в теб или е доволен, че получава от теб. Ако говорим за страст, която искаш да черпиш повече от няколко вечери, неминуемо ще се окаже, че материалът за нея не е само резултатът от моментната инициатива на един от двамата . Естествено основите трябва да съществуват заложени в двете личности, като темперамент, въображение, и определен интелект за водене на играта /котка мишка/... така че, и на двамата да им е интересно по- дълго време и да се поддържа магнетизмът и привличането с нужната сила, и накрая неминуемо стигаме до фаталния извод, че за перфектното изживяване дори със способен партньор е нужен онзи гъдел, който се усеща във въздуха около някого, онзи гъдел на чувства, който ако сме способни вече ще превърнем в страст за по-дълго време, не е толкова просто, поне според мен.

Коментар: Казваш, че жените искат да живеят в приказка... Но това, което ти описваш не е реален образ на жена. Това, което искаш ти, ми звучи като мъжкия вариант на белия принц на бял кон, само дето жените го желаят от романтична гледна точка, а ти явно залагаш на страстта. Няма такова животно, всичко е компромис между хората. Макар че ако искаш само всеотдаен, невероятен секс, това няма да те удовлетвори напълно.
Магдалена Георгиева, 20 г.

Коментар: Страстта и хубостта са Въпрос на гледна точка. Мисля, че една жена може да бъде поне толкова страстна, колкото страст и предлага мъжът, защо не и жената до нея. Процесът е двустранен.
Краси Ник, 34 г.

Коментар: Мога да ти кажа, че просто на такива жени си попадал. Може жената да е хубавка, закръгленка, надарена и с ум, и с бюст, и с чувство за хумор, перфектната домакиня и да е страстна тигрица под завивките, но за целта и ти трябва да помогнеш. Всяко коте за да замърка трябва да го погалиш – нали??? Аз мислех за себе си, че съм инвалид по отношение на секса, но откакто смених партньора си разбрах, че нещата не зависят само от мен. И вече съм с доста високо самочувствие в това отношение. Така че, Дон Жуан – дай, за да получиш. Страстта на жената не е нито в мустаците, нито в циците. Спорен ден.
Десислава Дочева, 26 г.

Коментар: Защо беее слънца мои, да няма такава жена, аз лично познавам по външния вид жените и мъжете – винаги мога да определя кой какъв е. Бих го обяснила дори, жената със блясък в очите, перверзията й е изписана на лицето, усмивката и смеха показват че знае да общува, линията на устните, положението на тялото и мимиките когато разговаря и интонацията на гласа. Аз лично се определям като всеотдайна, така да се каже, поне по отношение на външния си вид, а сексът е на пиедестал за мен, отделно се занимавам с бизнес отношения и информационни технологии, така че защо да няма красива, умна, интелигентна, тигрица в леглото??:))))
Таня Василева, 18 г.

Коментар: Виж, най-истинското мнение, според мен поне, е това, че страстта, удоволствието и търсенето трябва да са двустранни. Как може да се направи портрет на страстната жена??? С един мъж може да е най-страстната, а с друг да изглежда фригидна... Важно е какво ще й дадеш... И – още по-важно – какво тя иска да получи. А иначе – не мисля, че красивата жена не може да бъде умна, или умната – да се старае да не е красива. Това са стари съждения, на които не съм привърженичка! Успех в търсенето – в България има много такива жени:)
Една Жена, 30 г.

Коментар: Скъпи Дон Жуан, по принцип мъжете имат големи изисквания към жените. очакват от тях да бъдат перфектни във всичко. но и жените са хора. Освен страстна в леглото, жената трябва да бъде преди всичко незаменимата ти половинка в живота във всяко отношение. Ако си достатъчно упорит, ако достатъчно се поогледаш със сигурност ще я срещнеш и най-важното, несъмнено старите хора са казали, че тихите води са най-дълбоки... помисли си...
Artbg, 21 г.

Коментар: Здравейте отново, интересна е темата и доста спорна, та се сетих един виц и искам да ви го разкажа...
Разболяла се жената на един мъж и помолила за час при ветеринарния доктор. Отишла при доктора и зачакала. Като дошъл часът за визитата й, докторът попитал:
– Кое е вашето животинче, госпожо?
– Аз ! За мене е, аз не съм добре! – Отговорила спокойно тя!
Докторът погледнал учудено и повдигайки вежди, попитал:
– Вие!??? Но тогава имате грешка, аз съм ветеринарен лекар, нали разбирате, само за животни. Вие трябва да отидете в хуманитарната болница, госпожо! – Казал учтиво той.
– О, докторе, нямам грешка! – казала жената – Мъжът ми постоянно иска: да работя като вол, да не съм тъпа като овца, да тичам като кон, да мяуча като котка, да не съм студена като змия, да съм гъвкава като пантера и на края да съм тигрица в леглото... а сега, Вие, докторе, ми кажете, какво животно съм аз???
Алекс Христова, 30 г.

Коментар: Хеееййй Artbg колко са дълбоки тия води, не говорим за дълбочина, а за бушуването на тия вълни, водовъртежи, цунами малко по-такааа :D
Таня Василева, 18 г.

Коментар: Човече, вярвай ми, че от това, което ти търсиш, повечето мъже изпитват ужас. Полудяват, изпадат в стрес, не знаят къде са, не знаят какво да правят, получават сърдечни проблеми, свалят между 5-7кг месечно.. ужас.. Можеш да познаеш този тип жена, ако погледнеш в очите й. Очите са единственото изражение на сърцето и на страстта. Щом погледнеш, опитай се да попиташ шестото ти чувство.. то ще ти подскаже.
Mery Blue, 32 г.

Как изглеждаме по време на секс?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
monika ( преди 11 години )
i az edin den bih iskala da si imam gadje i da imame istinska lubov!!!! ;(
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
just_perfect ( преди 11 години )
Аз, Дон Жуане, съм харесвана(не се оплаквам от обожатели), интелигентна(така ми казват умните мъже), страстна заради самата страст, огън съм, макар и на пръв поглед да не личи. Усмихната и сладурана, все пак съм сериозен човек. Имам болно чувство за хумор, но във всичко мога да сложа граница в един момент. Самоуверена и горда съм, но уважителна и никога не съм изисквала от мъж повече от това, което аз съм способна да дам. Не съм мрънкало, но когато става въпрос за достойнството ми не е добре. Обожавам секса и смятам, че трябва да бъда обожавана. В резултат на цялото ми съвършенство на страстна интелигентна дама... животът ме среща с тотални бай *** или мъже принцеси, които вечно мрънкат за нещо, вечно недоволни, очакват и се надяват на всичко за жената... за парите, за леглото, за вниманието, за.... ехооооо, алоооо!!! Жена съм и ще се държа като такава! Не съм отровила ничий живот, не съм нарушила ничие лично пространство-забранявам моето да бъде докоснато и с пръст. Искам елементарно уважение, да знам, че мъжът си заслужава, да виждам, че съм лъжица за устата му. Дръжте се с другите така както искате те да се отнасят към вас. И нека жената е жена, а мъжът-мъж. Да не бъркаме ролите в отношенията си.22 г.(почти)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
хм... ( преди 11 години )
Прекрасна статия.Ще взема да следя всичко, което изписваш тук,Дон Жуанчо.Аз също от години съм на ''шофьорското място'',но за разлика от теб не хленча,а успявам да взривявам.Ако сме еднакви какво ще е :''Дай,аз!Не така!Чакай малко!'' и още кахъри.Бъди си мъж и води ''играта'',а не чакай някоя да те хване за рогата и да те размята в кревата.За една нощ е лесно,но за цял живот трабва да си я вземеш ''изпечена'',но дали ще е само твоя?Късмет в мечтите,дано да станат реалност!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
ku4kata ( преди 11 години )
i az sum mn strasna ako iskate telefon samo kaajete..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
sexito ( преди 11 години )
vij pi4, ti si golqma rabota i az iskam mnogo ne6ta ama nqma,za6toto nikoi ne e perfekten.Hubavo-ti znae6 kakvo iska6,no trqbva da znae6 i kak da go polu4i6.Za da badi edna jena strastna trqbva da q predrazpoloji6.Pokaji i 4e e jelana,4e e sexy,gledai q i q izpivai s pogled,nakarai q da se otpusme maksimalno i mojebi 6te bade6 nai-posle zadovolen!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
bubinka ( преди 11 години )
ami milichuk az sum hubava, umna, strastna, izob6to vse edno sum suzdavana po fantaziite na nqkoi muj... ama sum zaeta :)))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Esmerallda ( преди 11 години )
Malshans Don Juane!Dokosnal si ya,no nerazpoznal yavno!Jalko!Za teb i za neya.Ostavil si da mine pokrya teb i da si zamine!A sega...derzai!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
violeta ( преди 11 години )
az sam strastna no samo kogato i drugiq e strasten
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
TN ( преди 11 години )
Аз съм това, което не си срещнал досега!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Крис ( преди 11 години )
Погледни я в очите,помъчи се да откриеш нещо различно в погледа,нещо игриво и закачливо.Важно е да има чувство за хумор,да е екстремна, да не кажа леко налудничева.Да има много фантазии и да не се притеснява да осъществявя някои от тях - като например ако и дойде на ума да те намаже с течен шоколад и после веднага да те полее със студана вода така,че да полудееш - да го направи.И послее...да си седи кротичко все едно нищо кой знае какво не се е случило - даже може да си поговорите делово.Да не е страхлива да скочи от кея например или да кара супер бързо кола и да се кефи на това.Просто трябва ти жива ДУША, а не тъпо парче с големи устни,нос или каквото и да било там.И запомни - тези момичета/дано още ги има/ не киснат в баровете - търси ги навсякъде-по улиците,магазините,библиотеките ха-ха това е шега!Успех
отговор Сигнализирай за неуместен коментар